Yardım bilirim ses ayarlarına girilemediğinden, bilirim gelmiyor. acil yardım lütfen.

ummet1003

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ummet
Cihazım
note 6 pro
Konular
1
Cihazım note 6 pro , bazı önemli uygulamalarda alarm kurarak bildirim almam gerekiyor. ancak hiçbir şekilde bildirim gelmiyor. bununla alakalı videoları izledim.
tema , izinler, otomatik başlat, sistem snkronizasyonunu kapatma, piL tasarrufu dahil denemediğim hiçbir şey kalmadı.
en az 3 kez geribildirim le sorunu xiaomi ekibine ilettim.
hiçbir cevap alamadım. masa üstü tema ve ekran kağıdı güncellemesinden başka bi iş yaptıkları yok.

lütfen yardım edin. 1 aydır çözmeye çalışıyor. bu problem birçok telefonda oluyor ve izinler, otomatik başlat kısmından manuel olarak problem çözlebiliyor.
ANCAK
XİAOMİDEKİ PROBLEM BUNLARDAN DAHA BÜYÜK,
BİLDİRİM AYARLARI AKTİF AMA
ALTTA KATAGORİ ALTINDA ( bu uygulama herhangi bir bildirim yayınlamadı yazısı var ise )
SES
TİTREŞİM
gibi ayarlara giriş yapılamadığından
sistem hiçbir alarmı çalıştırmıyor.
altta görüldüğü gibi tüm bildirimler açık ancak katagoriler kısmında ses, titreşim ayarlarına girilemiyor. ses aktif olmaz ise, sessiz bildirim gelmiyor. farkı göstermek için 2 resim yükledim.

BİLDİRİM SORUNU OLAN PROGRAM EKRAN RESMİ ( SOL)
katagory parif

BİLDİRİM SORUNU OLMAYAN PROGRAM EKRAN RESMİ (SAĞ)
katagory altında farklı bir alt bölüm var (defaut) ve aktif, yani ayarlara girilebiliyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

lütfen yardım edin.

saygılar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Evet hocam bu sorun tüm cihazlarda mevcut bildirim ayarı bazı uygulamalarda yok MIUI 10 hatası e aylardır düzeltilmedi. 11 le düzeltilmesini umuyoruz

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
O kısım uygulamadan ilk bildirim geldiğinde aktif oluyor, o zaman ses ve titreşimi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Bazı uygulamarda oluyor bu.
Eu romda bu şekilde ben bildirim sorunu yaşamıyorum hiç. Miui 11 Eu beta 9.10.24 sürümü

Üst Alt