Yardım Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemek

• Konbuyu başlatan Seyfo1
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 201

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, APK bir kaç uygulama indirmek istiyorum bilimeyen kaynaklardan uygulama yükleme iznini açarsam bir problem olur mu?, bootlader kilidim açık ondan soruyorum

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Hiçbir şey olmaz tabi saçma sapan inat TV vs indirmeyin çoğu virüslü. Telefona play store dışından apk yüklemek her zaman risklidir. Bilgisiz biri iseniz boşverin. İlla yükleyeceğim diyorsanız telefon play store dan avast yükleyin en azından içinde virüs varsa sizi uyarıp siler.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir şey olmaz tabi saçma sapan inat TV vs indirmeyin çoğu virüslü. Telefona play store dışından apk yüklemek her zaman risklidir. Bilgisiz biri iseniz boşverin. İlla yükleyeceğim diyorsanız telefon play store dan avast yükleyin en azından içinde virüs varsa sizi uyarıp siler.
Genelde APK sitelerinden play storeda olmayan uygulamaları indiriyorum , ayrıca inat TV falanda indiriyordum, şuan sadece bootlader kilidi açık diye bi sorayım dedim

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Güvenilir bir siteden indiriyorsanız sorun olmaz hocam. Belli başlı apk siteleri var zaten oraları kullanın sadece

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Genelde APK sitelerinden play storeda olmayan uygulamaları indiriyorum , ayrıca inat TV falanda indiriyordum, şuan sadece bootlader kilidi açık diye bi sorayım dedim
Sorun inattan ziyade inatın yüklendiği siteler. Siz inat apk indirmek istersiniz onlar sahte bir uygulama indirtir. Bilmeyen biri kurunca banka hesapları gidiyor.

Oyla:
Üst Alt