Soru Bilgisayarsiz rom yükleme?

Mental04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9S
Konular
25
Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum bilgisayarım yok fakat cihazda magisk root var yani twrp falan yüklü. Şimdi bilgisayar olmadan rom falan yükleyebilirmiyim mesela Endonezya romu Çin romu falan işte öyle bi şey varmi yoksa bilgisayar şart mı

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Bilgisayar şart malesef. Ben hiç görmedim bilgisayarsız rom yükleme. Mantık dışı bir kere telefondan telefonu nasıl sıfırlayıp sistem yükleyeceksin ki :)

Mental04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9S
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar şart malesef. Ben hiç görmedim bilgisayarsız rom yükleme. Mantık dışı bir kere telefondan telefonu nasıl sıfırlayıp sistem yükleyeceksin ki :)
😂 Yok hani romu dosyalarıma indirip telefonu twrp moduna alıp ordan kurulum falan yaparım diye demiştim madem olmuyor benim kuzenimin internet kafesi var herhangi Bi bilgisayardan nasıl yapabilirim peki bu telefoncularin kullandığı özel Bi program mı var ne bende öyle root yazılım imei falan atayım yani varmi böyle bisey herhangi Bi bilgisayardan bu işlemleri yapmak falan

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
😂 Yok hani romu dosyalarıma indirip telefonu twrp moduna alıp ordan kurulum falan yaparım diye demiştim madem olmuyor benim kuzenimin internet kafesi var herhangi Bi bilgisayardan nasıl yapabilirim peki bu telefoncularin kullandığı özel Bi program mı var ne bende öyle root yazılım imei falan atayım yani varmi böyle bisey herhangi Bi bilgisayardan bu işlemleri yapmak falan
Bunlar basit işler değil hocam. Cihazın yurtdışı ise bilen birisinden yardım almalısın forumda bu işi yapan arkadaşlar var. Teknik destek bölümüydü sanırım oraya yazıp yardım isteyebilirsin. Tabi ücreti karşılığında olduğunu bilmeni isterim :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kurmak istediğiniz romun recovery sürümünü indirip twrp den kurabilirsiniz ama riskli işlemdir. Bilgisayar vasıtasıyla fastboot rom kurmanız tavsiye edilir..

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Twrp ile kurulum yapabilirsin diye biliyorum

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum bilgisayarım yok fakat cihazda magisk root var yani twrp falan yüklü. Şimdi bilgisayar olmadan rom falan yükleyebilirmiyim mesela Endonezya romu Çin romu falan işte öyle bi şey varmi yoksa bilgisayar şart mı
Bilgisayar şart degil mümkündür, twrp zaten bunun için var orijinal veya custom rom olmasi farketmez, tek yapmanız gereken mi firm gibi orijinal stock rom bulunduran sitelerden romun "recovery" versiyonunu indirip twrpden flashlamaktir, tabi duruma göre flashlamadan önce data ya da duruma göre internal storageye de format atmanız gerekebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Fakat sorumluluk kabul etmiyorum tahminim en kötü ihtimalle cihaz yazılımsal bootlop döngüsüne girerbilir

Üst Alt