Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum bilgisayarım yok fakat cihazda magisk root var yani twrp falan yüklü. Şimdi bilgisayar olmadan rom falan yükleyebilirmiyim mesela Endonezya romu Çin romu falan işte öyle bi şey varmi yoksa bilgisayar şart mı
Yok hani romu dosyalarıma indirip telefonu twrp moduna alıp ordan kurulum falan yaparım diye demiştim madem olmuyor benim kuzenimin internet kafesi var herhangi Bi bilgisayardan nasıl yapabilirim peki bu telefoncularin kullandığı özel Bi program mı var ne bende öyle root yazılım imei falan atayım yani varmi böyle bisey herhangi Bi bilgisayardan bu işlemleri yapmak falan
Yok hani romu dosyalarıma indirip telefonu twrp moduna alıp ordan kurulum falan yaparım diye demiştim madem olmuyor benim kuzenimin internet kafesi var herhangi Bi bilgisayardan nasıl yapabilirim peki bu telefoncularin kullandığı özel Bi program mı var ne bende öyle root yazılım imei falan atayım yani varmi böyle bisey herhangi Bi bilgisayardan bu işlemleri yapmak falan
Bunlar basit işler değil hocam. Cihazın yurtdışı ise bilen birisinden yardım almalısın forumda bu işi yapan arkadaşlar var. Teknik destek bölümüydü sanırım oraya yazıp yardım isteyebilirsin. Tabi ücreti karşılığında olduğunu bilmeni isterim
Kurmak istediğiniz romun recovery sürümünü indirip twrp den kurabilirsiniz ama riskli işlemdir. Bilgisayar vasıtasıyla fastboot rom kurmanız tavsiye edilir..
Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum bilgisayarım yok fakat cihazda magisk root var yani twrp falan yüklü. Şimdi bilgisayar olmadan rom falan yükleyebilirmiyim mesela Endonezya romu Çin romu falan işte öyle bi şey varmi yoksa bilgisayar şart mı
Bilgisayar şart degil mümkündür, twrp zaten bunun için var orijinal veya custom rom olmasi farketmez, tek yapmanız gereken mi firm gibi orijinal stock rom bulunduran sitelerden romun "recovery" versiyonunu indirip twrpden flashlamaktir, tabi duruma göre flashlamadan önce data ya da duruma göre internal storageye de format atmanız gerekebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Fakat sorumluluk kabul etmiyorum tahminim en kötü ihtimalle cihaz yazılımsal bootlop döngüsüne girerbilir