- Adım
- Nadir Kirkit
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 29
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 2.0.202.0
- Telefon Modeli
- Mi 15 Ultra
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar merhaba, sorunum başlıkta belirttiğim gibi mi 15 ultra telefonum için bootloader kilidi başvurusu yaptım ve 72 saat dolduğu için telefondan yedekleme yaptım ve bilgisayara atacaktım, ancak bilgisayar hiçbir şekilde telefonun dosyalarını göstermiyor. Denediğim şeyler ise farklı kablo, bilgisayar kasasının hem öndeki 3.0 ve 2.0 portlarını hem de kasanın arkasındaki 3.0 ve 2.0 portlarını denememe rağmen hiçbir şekilde dosyalara erişemiyorum. Farklı driverları önce kaldırıp tekrar kurdum yine bir faydasını görmedim. Usb hata ayıklama açık, dosya veri aktarımını seçiyorum ve yaklaşık 1 2 dakika sonra bilgisayar fotoğrafta eklediğim vi i xiaomi 15 ultra olarak görüyor ancak klasör boş olarak gösteriyor, uzun denemeler sonucu yine telefonu gördü dahili depolama kısmı göründü ancak açmaya çalıştığımda tekrar klasör boş olarak görünüyor. Sorunuma yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Not: Ayrıca plaka işlemi yapılırken arkadaş bilgisayarın cihazı okumuyor cihazını göndermen ve arka kapaktan işlem yapılması gerektiğini söylemişti, ben başka birisini buldum ve uzaktan işlemle plaka işlemi yapıldı.
Not: Ayrıca plaka işlemi yapılırken arkadaş bilgisayarın cihazı okumuyor cihazını göndermen ve arka kapaktan işlem yapılması gerektiğini söylemişti, ben başka birisini buldum ve uzaktan işlemle plaka işlemi yapıldı.