Yardım bilgisayardan görüntü aktarma sorunu

hasansavun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
mibox4
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

yeni mi box s 4k aldım.
telefondan görüntü aktardım google home değil başka bir uygulama.
fakat bilgisayardan görüntü aktarmak istiyorum yapamadım.
chrome da yansıt menüsünü açınca cihazları tarıyor diyor fakat cihazı bulamıyor bir türlü.
kablonet kullanıyorum modemle alakalı olabilir mi?

bu sorunla karşılaşan oldu mu?
teşekkürler.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Modemle değil ancak bilgisayarla alakalı olabilir büyük ihtimal. Dahada doğrusu bilgisayarın içindeki wifi kartından olabilir. Hepsi görüntü aktarımını desteklemiyor domanımsal olarak. Sorun buradan geliyor olabilir.

Önce bilgisayarınızın wifi kartının modelini öğrenip daha sonra görüntü aktarımını destekleyip, desteklemediğini öğrenebilirsiniz.

Ek olarak bir bilgi daha vereyim, görüntü aktarımını desteklemediği söylenen bazı modellerin Win7 sürümünde görüntü aktarımı yapabildiğini görmüştüm.

Vel hasıl sonuç bilgisayarda kullanılan donanımda bitiyor. Bu durum bilgisayarın seviyesiylede alakalı değil, çoğunlukla tipiyle alakalı oluyor. Misal bizdeki 700-800 euro'luk bilgisayarın wifi kartı desteklemiyor ancak diğer 300 liralık sıradan ofis bilgisayarı destekliyor.

Ayrıca bu wifi kartları sonradan alınıp değiştirilebilen bir şeydir, aynı ram gibi söküp yerine yenisini takabilirsiniz.

Benim bilgim bu kadar.

balkes1010

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
mi box
Konular
0
merhaba,

ben kullanıcı adımı kaybettim yeni oluşturdum.
3 adet bilgisayardan denedim ama hiç birinde de olmadı.
cihazı hiç görmüyor.
samsung a5 telefondan bile aktarım yapabiliyorum.
iphonedan farklı uygulama ile aktarım yapabiliyorum.
laptoptan aktarım yapabilen varmı?
yoksa benim elimdeki bütün bilgisayarlar desteklemiyormu?

iyi çalışmalar.

Modemle değil ancak bilgisayarla alakalı olabilir büyük ihtimal. Dahada doğrusu bilgisayarın içindeki wifi kartından olabilir. Hepsi görüntü aktarımını desteklemiyor domanımsal olarak. Sorun buradan geliyor olabilir.

Önce bilgisayarınızın wifi kartının modelini öğrenip daha sonra görüntü aktarımını destekleyip, desteklemediğini öğrenebilirsiniz.

Ek olarak bir bilgi daha vereyim, görüntü aktarımını desteklemediği söylenen bazı modellerin Win7 sürümünde görüntü aktarımı yapabildiğini görmüştüm.

Vel hasıl sonuç bilgisayarda kullanılan donanımda bitiyor. Bu durum bilgisayarın seviyesiylede alakalı değil, çoğunlukla tipiyle alakalı oluyor. Misal bizdeki 700-800 euro'luk bilgisayarın wifi kartı desteklemiyor ancak diğer 300 liralık sıradan ofis bilgisayarı destekliyor.

Ayrıca bu wifi kartları sonradan alınıp değiştirilebilen bir şeydir, aynı ram gibi söküp yerine yenisini takabilirsiniz.

Benim bilgim bu kadar.

Üst Alt