Yardım bilgisayarda mi6 hafızasını görme

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
arkadaşlar telefonu usb kablo ile pc ye bağlayınca mi4s de otomatik secenekler çıkıyordu şarj oluyor resim aktarma diye mi6 da böyle bir seçenek çıkmıyor mi6 nın hafızasına hangi ayarlardan ulaşabilirim teşekkürler rom miui global kararlı 9.0.2.0 teşekkürler

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Üst kısımda notification barı aşağı sürükleyip şarj oluyor sekmesini seçtikten sonra dosya aktar ı seçerek ulaşabilirsiniz.

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
mi6 da şarj oluyor yazısı çıkmıyor ki
O zaman kablonuzda sorun vardır, başka kablo ile deneyin hocam, yada farklı usb porta bağlayın. Pc de mtp sürücüsünün doğru çalıştığına emin olun.

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst kısımda notification barı aşağı sürükleyip şarj oluyor sekmesini seçtikten sonra dosya aktar ı seçerek ulaşabilirsiniz.

şarj oluyor yazısı çıkmıyorki
[doublepost=1512472478,1512472317][/doublepost]
O zaman kablonuzda sorun vardır, başka kablo ile deneyin hocam

teşekkür ederim kullandığım kablo mi4s için kullandığım kablo idi mi4s te bir sorun yaşamıyordum akşam eve gidince mi6 nın kablosu ile denerim

sorun kablodaymış mi4s de çalışan kablo mi6 da çalışmadı ilginç bir durum

Son düzenleme:
Oyla:

tades

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Normal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Arkadaşlar aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı kablo değiştirdim USB hata ayıklamayı açtım okuduğum herşeyi denedim yok yok yok çıldıracağım lütfen bana yardım edin sürüm 9.0.2.0

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Arkadaşlar aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı kablo değiştirdim USB hata ayıklamayı açtım okuduğum herşeyi denedim yok yok yok çıldıracağım lütfen bana yardım edin sürüm 9.0.2.0

kablo değiştirdim derken orjinal xiaomi usb kablomu kullandınız benim kablo piyasadan alınma kablo idi mi4s de sorun çıkarmıyordu ama mi 6 da sorun çıkarmıştı şu an benim mi6 da 9.0.2.0 stabil global sürüm mevcut kendi orjinal kablosu ile denedim herhangi bir sorun yok

Oyla:

tades

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Normal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
kablo değiştirdim derken orjinal xiaomi usb kablomu kullandınız benim kablo piyasadan alınma kablo idi mi4s de sorun çıkarmıyordu ama mi 6 da sorun çıkarmıştı şu an benim mi6 da 9.0.2.0 stabil global sürüm mevcut kendi orjinal kablosu ile denedim herhangi bir sorun yok
Kardeşim hem orijinal kabloyu denedim hem başka bir kablo sadece şarj gösteriyor başka birşey yok ve tam dolum 3 saate oluyor vay şansıma telefonu alalı 2 ay oldu 3 hafta önce servise verdim yok birşey şarj filmini değiştirdik dediler yinede dırt kafayı yiyeceğim

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Kardeşim hem orijinal kabloyu denedim hem başka bir kablo sadece şarj gösteriyor başka birşey yok ve tam dolum 3 saate oluyor vay şansıma telefonu alalı 2 ay oldu 3 hafta önce servise verdim yok birşey şarj filmini değiştirdik dediler yinede dırt kafayı yiyeceğim
Bence siz yine servise verin sorun düzelmemiş çünkü

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt