- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 7
hocam düzelmedi aynı sorun devam ediyor telefonumuz aynı sizinle bildiğiniz usb driver var mı uyumlu olan belki o yanlıştırUSB 2.0 portuna takmayı deneyiniz. Mi Unlock sürümünü değişebilirsiniz.
Mi Unlock Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Bu program bütün Driverleri otomatik olarak yükleyecektir hocam.hocam düzelmedi aynı sorun devam ediyor telefonumuz aynı sizinle bildiğiniz usb driver var mı uyumlu olan belki o yanlıştır
burdan unlock denerken bu şekilde hata veriyorBu program bütün Driverleri otomatik olarak yükleyecektir hocam.
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
aynı sonucu alıyorum hocam bir de telefon otamatikmen siyah bir ekranda küçük bir yazı boyuruyla any key to shutdown yazıyor ne yapıcam bilmiyorum aldığıma pişman oldum bi root atmak bu kadar zor mu olur?typce c kabloyu degiştire bilirmisin
pc 64 bit valla orda bit seçeneği belirtilmemiş ama dosya sslerini atabilirimWin10 ile alakalı ola bilir mi hocam bide sen belki 32bit felan indirmiş ola bilirmisin drıverları belki pc 64bit tir.