Çözüldü Bilgisayar telefonu görmüyor.

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
euLite 20.9.17
Telefon Modeli
Poco x2
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X2 cihazımı Windows 7 32 bit işlemcili bilgisayara bir türlü gösteremedim akşamdan beri kurmadığım driver kalmadı ne yaptıysam olmadı aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak bekliyor cihaz ne yapmam lazım?

Çözüm
Pentium dual core veya dual core gibi altını bilmiyorum celeron p4 p3 gibi işlemcilerde ben bunu görüp yaşadım işlemciye yormuyorum o işlemciye uygun anakart yetersiz diye düşünüyorum core 2 Duo ve sonrası en güncel cihazları görüyor Asus laptop ve Casper laptoplar da yaşadım bunu veya sistem uygulaması silmiş olabilirsiniz örneğin android auto gibi ama sizin öyle birşey yaptığınızı sanmıyorum win10 bir bilgisayarda işiniz olur tahminen
Evet hocam win7 dışında bu sorunu yaşamadım. Ama hallettim sürücü imza doğrulamayı kapatınca bilinmeyen aygıt içerisinden otomatik güncellendi ve şu an bi problem kalmadı tek sorun imza doğrulamasıymış

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
başka pc de deneyin ama yüksek ihtimal donanımsal arıza. Bu tür sorunlar işlemci kaynaklıdır.

Oyla:

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
mi mix 3
Konular
7
Cihazı aygıt yöneticisinde görebiliyorsanız :
Cihaza sağ tık -> özellikler -> sürücü sekmesi -> sürücüyü güncelleştir -> bilgisayarımdaki sürücülere göz at -> bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver -> mtp usb aygıtı
yükleyin.

Oyla:

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka pc de deneyin ama yüksek ihtimal donanımsal arıza. Bu tür sorunlar işlemci kaynaklıdır.
hocam farklı bilgisayarda görünüyor cihaz ben galiba dogru driverları yükleyemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı aygıt yöneticisinde görebiliyorsanız :
Cihaza sağ tık -> özellikler -> sürücü sekmesi -> sürücüyü güncelleştir -> bilgisayarımdaki sürücülere göz at -> bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver -> mtp usb aygıtı
yükleyin
dediklerinizi yaptıktan sonra cihaz samsung olarak görünmeye başladı ama fastboot modunayken yine görünmüyor hocam açıkken durum bu şekilde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
Pentium dual core veya dual core gibi altını bilmiyorum celeron p4 p3 gibi işlemcilerde ben bunu görüp yaşadım işlemciye yormuyorum o işlemciye uygun anakart yetersiz diye düşünüyorum core 2 Duo ve sonrası en güncel cihazları görüyor Asus laptop ve Casper laptoplar da yaşadım bunu veya sistem uygulaması silmiş olabilirsiniz örneğin android auto gibi ama sizin öyle birşey yaptığınızı sanmıyorum win10 bir bilgisayarda işiniz olur tahminen

Oyla:

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4
Evet hocam win7 dışında bu sorunu yaşamadım. Ama hallettim sürücü imza doğrulamayı kapatınca bilinmeyen aygıt içerisinden otomatik güncellendi ve şu an bi problem kalmadı tek sorun imza doğrulamasıymış

Oyla: Çözüm

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
Esas çözüm sizde hocam uzun zaman oldu win7 kullanmayalı win7 güvenli önyükleme seçenekleri içinde bootta f8 le açılır ; sürücü imzalamasını iptal et diye bir sekme vardı zamanında bazı ATI driver şimdi AMD oldu öyle kurmuştum

Oyla:

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4
Esas çözüm sizde hocam uzun zaman oldu win7 kullanmayalı win7 güvenli önyükleme seçenekleri içinde bootta f8 le açılır ; sürücü imzalamasını iptal et diye bir sekme vardı zamanında bazı ATI driver şimdi AMD oldu öyle kurmuştum
Evet hocam sizinde dediğiniz gibi güvenli önyükleme seçeneklerinden iptal ettim ve kendi kendine sorun halloldu

Oyla:
Üst Alt