Çözüldü Bilgisayar cihazımı görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.4
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar merhaba dün daha önce bootloader kilidi açılmış cihazımın tekrar bootloader kilidini açtım ve twrp yüklemek istedim ve şu konudaki işlemleri uyguladım cihaza başarılı bir biçimde twrp yüklenmiş gözüküyordu ama bilgisayar cihazı görmüyordu ben de cihazı yeniden başlattım ve tekrar driver kurdum ama sonuç yok tekrar twrp ye girip format data yapmak istedim ama twrp kurulmamış daha doğrusu yeniden başlatınca gitmiş şu an ne yapabilirim acaba?
denediğim konular:

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    118,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 1.png
    1.png
    108,6 KB · Görüntüleme: 12

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ahmetdemirkiran, Mevcut konunuz vardı ?

Rehber konuda yer alan 7.madde denendi mi ?

Oyla:

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ahmetdemirkiran, Mevcut konunuz vardı ?

Rehber konuda yer alan 7.madde denendi mi ?
yok hocam lakin farklı bilgisayara takınca sorunsuz görüyor ama aynı işlemleri uygulayınca o bilgisayar da görmemeye başlıyor yani şarj soketinde sorun yok

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ahmetdemirkiran, Rehber konuda ki tüm maddeler denenerek yazıldı ve çözüm sağlandı. Driver,farklı kablo,usb 2.0 port/usb çoklayıcı deneyin, yazılanların dışında bir çözüm bulursanız haber verin rehber konuya ekleyeyim...

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
arkadaşlar merhaba dün daha önce bootloader kilidi açılmış cihazımın tekrar bootloader kilidini açtım ve twrp yüklemek istedim ve şu konudaki işlemleri uyguladım cihaza başarılı bir biçimde twrp yüklenmiş gözüküyordu ama bilgisayar cihazı görmüyordu ben de cihazı yeniden başlattım ve tekrar driver kurdum ama sonuç yok tekrar twrp ye girip format data yapmak istedim ama twrp kurulmamış daha doğrusu yeniden başlatınca gitmiş şu an ne yapabilirim acaba?
denediğim konular:
Twrp kurulduğuna göre pc cihazınızı görmüş. Fastboot mode üzerinden tekrar twrp yükleyin. Twrp sonrası pc cihazı görmezse mtp enabled seçeneğini twrpden aktif edin. Yine görmezse driver sorunu, pc usb jak sorunu dahada ileri gidersek windows sorunu.

Oyla:

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
Twrp kurulduğuna göre pc cihazınızı görmüş. Fastboot mode üzerinden tekrar twrp yükleyin. Twrp sonrası pc cihazı görmezse mtp enabled seçeneğini twrpden aktif edin. Yine görmezse driver sorunu, pc usb jak sorunu dahada ileri gidersek windows sorunu.
Tamamdır deniyorum hocam yalnız twrp yi az önce tekrar kurdum twrp ekranı geldi ama dosya sistemine girince her şey değişik isimli göründü ve bilgisayardan dosya aktarımı yapamadım çünkü cihaz görünmüyordu cihazda herhangi bir kilit desen parmak izi vs yok ve cihazı tekrar başlatınca twrp uçtu bunun sebebi ne olabilir acaba

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Tamamdır deniyorum hocam yalnız twrp yi az önce tekrar kurdum twrp ekranı geldi ama dosya sistemine girince her şey değişik isimli göründü ve bilgisayardan dosya aktarımı yapamadım çünkü cihaz görünmüyordu cihazda herhangi bir kilit desen parmak izi vs yok ve cihazı tekrar başlatınca twrp uçtu bunun sebebi ne olabilir acaba
Yazılar farklı göründüğü an format data yapıp temizlenen gerekiyor. Ardından restart recovery diyip açılınca sistemi silmen gerek. Ardından rom yükleyip magisk kurmalısınız. Yoksa twrp yine gider. Format data yapmadan veri atamazsiniz, twrp cihazı sifreliyor

Format data ile tüm verileriniz silinecek.

M2007J3SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
Yazılar farklı göründüğü an format data yapıp temizlenen gerekiyor. Ardından restart recovery diyip açılınca sistemi silmen gerek. Ardından rom yükleyip magisk kurmalısınız. Yoksa twrp yine gider. Format data yapmadan veri atamazsiniz, twrp cihazı sifreliyor

Format data ile tüm verileriniz silinecek.

M2007J3SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam android 10 romu flashlayınca düzeldi o sorun ama şimdi şöyle bir sıkıntım var efs yedeklerimi telefona yüklüyorum ama twrp restore kısmında bu yedekler görünmüyor efs yedeğimi nasıl geri yükliyeceğim malum bl açılınca imei uçtu

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam android 10 romu flashlayınca düzeldi o sorun ama şimdi şöyle bir sıkıntım var efs yedeklerimi telefona yüklüyorum ama twrp restore kısmında bu yedekler görünmüyor efs yedeğimi nasıl geri yükliyeceğim malum bl açılınca imei uçtu
Dahili hafıza içerisinde twrp dosyası var. Onun içine atmalisiniz yedekleri.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Tek konudan devam edelim. Konu kilit.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt