- Adım
- Musa D.
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Konular
- 2
Cihazı bilgisayara bağlıyorum normal USB portlarından bağladığımda alıntıdaki gibi bir uyarı alıyorum. Aygıt yoneticisinde USB kısmında görünüyor cihaz.
Bütün driverları indirdim, her şeyi denedim. Bu bilgisayarımda çalıştıramıyorum
Ancak bilgisayardaki eSata portuna taktığımda cihazı Redmi Note 8 Pro olarak görüntüleyebiliyorum. Bu sefer ise telefon hata veriyor ve bana aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor. Bu durumdayken cihaz MTP Device olarak görünüyor aygıt yoneticisi üzerinde.
Bilgisayarın Modeli Casper TW9.
Ayrıca ekleyeyim. Sorun telefonda veya kabloda kesinlikle değil. Bu bilgisayara yedeklemem gerekiyor ve ciddi bir süre yeni bir bilgisayara erişimim olmayacak. Günlerdir aklımı kaybetme seviyesine geldim.
Aşağıya eklediğim iki konuyu da denedim ancak bir sonuç alamadım.
Rehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
İpucu - Xiaomi USB sorunu çözümü
Bütün driverları indirdim, her şeyi denedim. Bu bilgisayarımda çalıştıramıyorum
Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)
A request for the USB device descriptor failed.
Ancak bilgisayardaki eSata portuna taktığımda cihazı Redmi Note 8 Pro olarak görüntüleyebiliyorum. Bu sefer ise telefon hata veriyor ve bana aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor. Bu durumdayken cihaz MTP Device olarak görünüyor aygıt yoneticisi üzerinde.
Bilgisayarın Modeli Casper TW9.
USB BAĞLANTISI - Dosyalar, bağlı bilgisayara aktarılamıyor. Sorun gidermeyi deneyin.
Ayrıca ekleyeyim. Sorun telefonda veya kabloda kesinlikle değil. Bu bilgisayara yedeklemem gerekiyor ve ciddi bir süre yeni bir bilgisayara erişimim olmayacak. Günlerdir aklımı kaybetme seviyesine geldim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşağıya eklediğim iki konuyu da denedim ancak bir sonuç alamadım.
Rehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
İpucu - Xiaomi USB sorunu çözümü
Son düzenleme: