BİLGİSAYAR ALGILAMIYOOOR YADA TELEFON BİLGİSAYARI ALGILAMIYOR !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayeh1999

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emirhan
Cihazım
Mİ a2
Konular
1
ARKADAŞLAR BANA Bİ KONUDA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR TELFONUM Mİ A2 BİLGİSAYAR TELEFONU GÖRMÜYOR AYNI ŞEKİLDE TELEFON
SAYFADAKİ YÖNERMELERİ HARFİYYEN YAPTIM AMA DURUM AYNI TELEFONU İKİKERE SIFIRLADIM VE BİLGİSAYARDA DENEDİM AMA DURUM AYNI LÜTFEN YARDIMCI OLUN KAFAYI YİYECEĞİM BABABMIN GENERAL MOBİLE DE Bİ SIKINTI YOK AMA Mİ A2 DE VAR YANİ BİLGİSAYARLIK SIKINTI YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN !! LÜTFEN TELEFONA ROOT ATTIRCAM AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE BİLGİSAYAR OKUMUYO DAHA 1'5 AY ÖNCE HİCBİR ŞEY YOKTU AMA ŞİMDİ SADECE ŞARJ OLUYO GÖSTERİYO 3 TANE KABLODA DENEDİM DURUM AYNI

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Öncelikle lütfen mesajınızı ve basliginizi küçük harflerle yazınız. Hem konunuzu yanlış yere açmış hem de yanlış konu etiketi koymuşsunuz.

Telefonunuz açılıyor normal kullanım yapıyor iseniz ayarlar-cihazim- tüm özelliklerden MIUI sürümü kısmına 7-8 defa ard arda basın geliştirici seçenekleri aktif olacak.
Ayarlar-ek ayarlar bölümünde geliştirici seçeneklerini bulup USB hata ayiklamayi aktif ederek deneyin bilgisayarı görecek mi.

Eğer o da olmaz ise ve cihazda twrp yüklü ise twrp moduna geçin twrpden mount kısmında enable mtp seçeneğini işaretleyin

Hiçbiri olmaz ise bence bi kabloyu değiştirin.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
ARKADAŞLAR BANA Bİ KONUDA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR TELFONUM Mİ A2 BİLGİSAYAR TELEFONU GÖRMÜYOR AYNI ŞEKİLDE TELEFON
SAYFADAKİ YÖNERMELERİ HARFİYYEN YAPTIM AMA DURUM AYNI TELEFONU İKİKERE SIFIRLADIM VE BİLGİSAYARDA DENEDİM AMA DURUM AYNI LÜTFEN YARDIMCI OLUN KAFAYI YİYECEĞİM BABABMIN GENERAL MOBİLE DE Bİ SIKINTI YOK AMA Mİ A2 DE VAR YANİ BİLGİSAYARLIK SIKINTI YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN !! LÜTFEN TELEFONA ROOT ATTIRCAM AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE BİLGİSAYAR OKUMUYO DAHA 1'5 AY ÖNCE HİCBİR ŞEY YOKTU AMA ŞİMDİ SADECE ŞARJ OLUYO GÖSTERİYO 3 TANE KABLODA DENEDİM DURUM AYNI
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır.
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır.
Lütfen forum kurallarına uygun bir konu açın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt