Soru bilgi almak istiyorum.

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
masik x
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaslar s.a bi tanidigim mi 9 se almak istiyor fakat alacagi kisi ona mi 9 ve mi 9 dan sonraki telefonlarda imei atildiktan sonra band sikintisi oluyor kirsal alanlarda telefon cekmez demis bende mi 9 se kullanicisiyim boyle birsey yasamadim simdi bir bilgisi olan varmi bu konu hakkinda idialar dogrumudur sizce?

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
imei ile band 20 nin pek bir alakasi yok bildigim kadariyla. Sadece çin için üretilen telefonlarda bu band yok. Mesela mi 9t de var ama k20 de yok

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Sayfa 3'ten sonra çözümü bulunmuş.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bazı çin versiyon cihazların donanımsal olarak desteklesede, fabrika çıkışı olarak sınırlı bandların açıldığını duydum. Bu biraz FM Radyo olayına benziyor, hani bazı cihazlarda fm radyo dinlemey sağlayan alt yapı olduğu halde kapalı oluyor ve kullanıcı sonradan açabiliyor.
Bu band işide buna benzer bir olaymış, bazı çin modelleri donanım olarak destekliyormuş, sadece açmak gerekli. Bu forumda deneyen oldumu bilmiyorum fakat üsteki bağlantısı olan konudaki arkadaş cc9 un 20 numaralı bandı açıldığını göstermişti, bazı yabancı forumlarda Qualcomm'un yetkili kişilere yönelik bazı programlarıyla bu bandlarda açma, kapama yapılabildiği yazıyor. Bu programın crack sürümü de dolaşıyor internette ama deneyecek bir babayiğit lazım, zira yanlış bir işlem geri dönüşü çok zor sorunlara neden olabilir.

Oyla:

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı çin versiyon cihazların donanımsal olarak desteklesede, fabrika çıkışı olarak sınırlı bandların açıldığını duydum. Bu biraz FM Radyo olayına benziyor, hani bazı cihazlarda fm radyo dinlemey sağlayan alt yapı olduğu halde kapalı oluyor ve kullanıcı sonradan açabiliyor.
Bu band işide buna benzer bir olaymış, bazı çin modelleri donanım olarak destekliyormuş, sadece açmak gerekli. Bu forumda deneyen oldumu bilmiyorum fakat üsteki bağlantısı olan konudaki arkadaş cc9 un 20 numaralı bandı açıldığını göstermişti, bazı yabancı forumlarda Qualcomm'un yetkili kişilere yönelik bazı programlarıyla bu bandlarda açma, kapama yapılabildiği yazıyor. Bu programın crack sürümü de dolaşıyor internette ama deneyecek bir babayiğit lazım, zira yanlış bir işlem geri dönüşü çok zor sorunlara neden olabilir.

yani avrupa versiyonunda boylebir sikinti yok dimi hocam

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
yani avrupa versiyonunda boylebir sikinti yok dimi hocam

Global sürümlerde böyle bir sorun yok hocam tüm ülkelerde kullanılabilecek şekilde geliyor cihazlar. Fakat ucuza gelen çin sürüm bir cihaz satarlarsa böyle bir sıkıntı olacaktır.

Belirttiğiniz cihazın global sürümleri M1903F2G kodlu görünüyor. Kutusuna bakıp anlaşılabilir.

Oyla:

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global sürümlerde böyle bir sorun yok hocam tüm ülkelerde kullanılabilecek şekilde geliyor cihazlar. Fakat ucuza gelen çin sürüm bir cihaz satarlarsa böyle bir sıkıntı olacaktır.

Belirttiğiniz cihazın global sürümleri M1903F2G kodlu görünüyor. Kutusuna bakıp anlaşılabilir.
tesekkur ederim hocam

Oyla:
Üst Alt