Yardım Bildirimlerim gelmiyor

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.4
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mesela whatsappta bir kişiden birkaç mesaj attığında sadece ilk mesaja titreşim veriyo ama ses vermiyo. İlk mesajdan sonraki mesajlara titreşim bile vermiyo. Çok şey denedim ama düzeltemedim. Telefonu ilk aldığımda bildirimler geliyodu ama artık hiç ses çıkmıyo. Hangi uygulamadan olursa olsun bildirimlerden ses çıkmıyo.

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse cevap yazmamış ama ben çözümü buldum. 12.0.4'teki bir bugmuş. Sessiz moduna alınca geri açsan da ses çıkmıyor. Çözümüyse her ses gittiğinde telefonu yeniden başlatmak ya da 12.0.5'e güncellemek. Güncelleme geldi zaten, en yakın zamanda güncellicem.

Oyla:

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse cevap yazmamış ama ben çözümü buldum. 12.0.4'teki bir bugmuş. Sessiz moduna alınca geri açsan da ses çıkmıyor. Çözümüyse her ses gittiğinde telefonu yeniden başlatmak ya da 12.0.5'e güncellemek. Güncelleme geldi zaten, en yakın zamanda güncellicem.
Çözüm olmadı. Çünkü yeniden başlattıktan bir süre sonra bildirim sesi yine çalışmaz hale geliyor. Sadece titreşim geliyor. Sürümü 12.0.5 e yükseltmeme rağmen düzelmedi. Bildirim çubuğunun arkası da hala gri.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihaz yurtdışımı yoksa Türkiye mi? sıfırlamayı yada temiz fastboot rom atmayı hiç denediniz mi?

Oyla:
Üst Alt