Sohbet Bildirimlerdeki Sayı Sınırı

yeqseq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yeseq
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
3
Selamınaleyküm arkadaşlar.

Telefonuma gelen bildirimlerin sayısı 9 adedin üzerine çıkmıyor. Daha önce Samsung kullanıyordum,yüklediğim Apk'nın yeni gelen bildirimleri bildirim çubuğunda birikiyordu. Sırf bunun yüzünden 1 haftalık telefonumu satma arefesindeyim. Bir çözümü var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yeqseq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yeseq
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir bilen yok mudur? Cevap yazmamış kimse :)

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
yeqseq, Bu muhtemelen launcherinizden kaynaklanan bir durum. Launcher değiştirip deneyin. Poco launcher marketten indirip kurun veya son sürüme yukseltin. İse yaramazsa, ücretsiz en iyi Lawnchair, ücretli en iyi Action Launcher alıp kullanabilirsiniz. Action ile yapabileceğiniz ayarların bir sınırı yok. İlk kurduğunuz da biraz çirkin görünür ayarlardan kendinize göre düzenleyin. Bildirim ayarlarina gerekli izinleri verin keyfinize bakın. Basit bir launcher için telefon değiştirilmez, launcher değiştirilir.

yeqseq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yeseq
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeqseq, Bu muhtemelen launcherinizden kaynaklanan bir durum. Launcher değiştirip deneyin. Poco launcher marketten indirip kurun veya son sürüme yukseltin. İse yaramazsa, ücretsiz en iyi Lawnchair, ücretli en iyi Action Launcher alıp kullanabilirsiniz. Action ile yapabileceğiniz ayarların bir sınırı yok. İlk kurduğunuz da biraz çirkin görünür ayarlardan kendinize göre düzenleyin. Bildirim ayarlarina gerekli izinleri verin keyfinize bakın. Basit bir launcher için telefon değiştirilmez, launcher değiştirilir.
Deneyeceğim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Üst Alt