Yardım Bildirimler

warsed26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serdar
Cihazım
redmi 4
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.9.1.10 beta
Telefon Modeli
Red mi 4x
Bootloader Kilidi
Kapalı
bütün ayarları yapmama rağmen telefonumda hiçbir şekilde bildirimler kilit ekranına veyahutta en üstte gözükmüyor örneğin sahibinden.com a girdikten sonra bana gelen mesajları Ben bu şekilde görebiliyorum izinleri açtım bildirimleri açtım ışıklarını açtım ilk performans olayına kadar bütün videoları yazılar okutup yapmama rağmen bir şekilde bildirimler düşmüyor bunun için ne yapmam lazım

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
O sorun bende de vardı bircok kişide olduğu gibi,romla alakı bir sorun galiba..10.2.0.1 güncelledikten sonra istediğim uygulamanin bildirimini actiğimda sorun olmuyor whatsapp falan mesaj geldiginde kilit ekraninda ve üste gözüküyor artik.

Oyla:

warsed26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serdar
Cihazım
redmi 4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bildirim konusunda şunu yapıyorum artık . uygulamayı açtıktan sonra orta tuşla çıkıyorum. Bildirimler geliyor .ama dediğiniz sürüme nasıl geçeceğim güncelleme yapıyorum 9.1.10 sürüm beta yazıyor bunu nasıl yapicam başka türlü bilmiyorum
O sorun bende de vardı bircok kişide olduğu gibi,romla alakı bir sorun galiba..10.2.0.1 güncelledikten sonra istediğim uygulamanin bildirimini actiğimda sorun olmuyor whatsapp falan mesaj geldiginde kilit ekraninda ve üste gözüküyor artik.
o dediğiniz sürüme geçemiyorum 9.1 nokta 10 sürümü Beta sürümünde benimki güncelleme yapıyorum ve o şekilde bu farklı şekilde nasıl yapıyoruz bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt