Yardım Bildirim yokken gelen bildirim sesi

iskilaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
saban
Cihazım
discovery
Konular
2
Merhaba,

Red Mi 4 Prime telefonum var. Miui 9.5.5.0 sürümüne güncelledim geçen gün telefonu. Tam güncelleme indirilmeye başlarken sürekli bildirim sesi duydum. Bildirimin indiirlmesiyle ilgili bir durumdur inince geçer dedim. İndirdim yükledim, geçmedi. Telefondan 3-5 dakikayı geçmeyecek aralıklarla bildirim sesi geliyor. Düzenli bir periyodu yok. bazen 1-2 dakikada 5-10 tane gelirken bazen 3-5 dakika gelmiyor. İki gündür araştırıyorum, telefonu kurcaladım bir türlü çözüm bulamadım. Güncellemeyi daha indiriken başladığı için güncellemeden kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Yeni bir uygulama kurmamın hemen ertesinde de başlamadı. Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin. Şu ana kadar yaptığım şeyler

1- Fabrika ayarlarına geri yükledim telefonu
2- Diğer sitelerde sürekli sim tool kit'te flash ayarını deaktif etmekten bahsetmişler. Ama benim sim tool menümde öyle bir seçenek yok. Vodafone'larda oluyormuş sanırım. Benim hattım avea.
3- NFC ayarıyla ilgili olabilir dendi. Benim telefonumda yok o özellik okuduğum kadarıyla
4- Samsung telefonlarda bildirim hatırlatıcısı diye bir şey varmış. Bizde o da yok.

Birçok uygulamanın bildirimini kapattım. Sim tool kitin de kapattım mesela. Ama hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Üst Alt