Derdinizi anlatırken karşınızdakinin siz ve sorununuz hakkında hiçbirşey bilmediğini lütfen göz önünde bulundurun.Romsuz miuilerde bildirim sorunu oluyor mu oluyorsa nasıl çözülüyor ?
Çok hata alıyorsanız temiz bir kurulum yapın ve yedeklerinizi geri yüklemeyin. Herşeyi yeniden kurun.Hepsiburadadan mi5 aldım türkçe menüsü play store falan hepsi var. Telefonun tüm bildirim ayarlarını yapıyorum otomatik başlatmaya da izin veriyorum telefon snapchat den gelen mesajları bazen bildirim olarak gösteriyo bazen de göstermiyo bi türlü çözemedim sorunu. Bir de çok sık hata veriyo bu gün internete girmedi bi ara kapatıp açtım düzeldi
Sadece Snapchat'te sorun yaşıyorsanız muhtemelen uygulamadan kaynaklıdır. Snapchat optimizasyon sorunları ile nam salmış bir uygulamaHepsiburadadan mi5 aldım türkçe menüsü play store falan hepsi var. Telefonun tüm bildirim ayarlarını yapıyorum otomatik başlatmaya da izin veriyorum telefon snapchat den gelen mesajları bazen bildirim olarak gösteriyo bazen de göstermiyo bi türlü çözemedim sorunu. Bir de çok sık hata veriyo bu gün internete girmedi bi ara kapatıp açtım düzeldi