Yardım Bildirim Sorunu

görkemeser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Öncelikle herkese iyi günler. Şöyle bir problem yaşıyorum ekran kapalıyken Whatsapp bildirimleri gelince bildirim ışığı yanmıyor ve Whatsapp'a girmeden gelen mesajları göremiyorum, bir de Pushbullet uygulamasını kullanıyorum mesela telefona SMS geliyor ama bildirimi bilgisayarda çıkmıyor ama telefonda o uygulamaya girince bildirim bilgisayarda görünüyor. Arka plan kısıtlamasını da kapattım ama düzelmedi. Diğer uygulamalar da ekran kapalıyken bildirim ışığı yanıyor Instagram, mail gibi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Ayarlar / Bildirimler ve Durum Çubuğu / Uygulama Bildirimleri'ne girip Whatsapp'a basın , Bildirim ışığı yazan yer aktif değilse aktif edin . Bildirim gelmiyorsa da Ayarlar / Yüklü Uygulamalar'a girip bildirim almak istediğiniz uygulamaların otomatik başlatma seçeneğini aktif hale getirin. Gelen mesajın içeriğini görmek için ise bildirimi iki parmağınızla aşağıya doğru kaydırın. Eğer uygulamayı şifrelediyseniz uygulamayı açmadan bildirim içeriğini göremezsiniz.

Oyla:

görkemeser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar / Bildirimler ve Durum Çubuğu / Uygulama Bildirimleri'ne girip Whatsapp'a basın , Bildirim ışığı yazan yer aktif değilse aktif edin . Bildirim gelmiyorsa da Ayarlar / Yüklü Uygulamalar'a girip bildirim almak istediğiniz uygulamaların otomatik başlatma seçeneğini aktif hale getirin. Gelen mesajın içeriğini görmek için ise bildirimi iki parmağınızla aşağıya doğru kaydırın. Eğer uygulamayı şifrelediyseniz uygulamayı açmadan bildirim içeriğini göremezsiniz.

Çok teşekkür ederim. Problem çözüldü.

Oyla:

chaka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
iPhone
Konular
6
Yeni konu başlığı açmadan burdan sorayım ben de..
Bildirim sorunum yok genel olarak ama tek problem YouTube bildirimleri
Otomatik başlatmada ya da herhangi bir yerde gözükmüyor.
İnternetteki ve bu sitede ki bildirimle ilgili ayarların hepsini yapmış olmama rağmen YouTube dan bildirim alamıyorum.

Oyla:
Üst Alt