Yardım Bildirim Sorunu

GeT_h0d0r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi 6
Konular
1
merhabalar.ben yeni mi6 kullanıcısıyım.telefonda şöyle bir sorun var.top elevrn adlı oyunda maçımın başlamasına 15 dk kala ve maç başlayacağı zaman bildirim gelmesi gerekiyor ancak bildirimler ya hiç gelmiyor ya da kafasına eserse geliyor.bütün bildirim ayarlarım açık senkronizasyon ayarlarım açık ama hala daha sorunu bulamadım.buna benzer sorunu olan ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
merhabalar.ben yeni mi6 kullanıcısıyım.telefonda şöyle bir sorun var.top elevrn adlı oyunda maçımın başlamasına 15 dk kala ve maç başlayacağı zaman bildirim gelmesi gerekiyor ancak bildirimler ya hiç gelmiyor ya da kafasına eserse geliyor.bütün bildirim ayarlarım açık senkronizasyon ayarlarım açık ama hala daha sorunu bulamadım.buna benzer sorunu olan ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Senkronizasyonun bununla alakasi yok. Uygulamaninda butun bildirim ayarlari aciksa telefon uyuttugu icin gelmiyordur pil tasarrufundan kisitlama yok yaparsaniz belki cozulur sorununuz.

Oyla:

GeT_h0d0r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tasarruftan çıkarıp yine denedim yine olmadı malesef.
[doublepost=1516631311,1516629539][/doublepost]tamamdır hallettim.uygulamayı otomatik başlatma ayarı ile alakalıymış meğersem.teşekkürler yine de.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
tasarruftan çıkarıp yine denedim yine olmadı malesef.
[doublepost=1516631311,1516629539][/doublepost]tamamdır hallettim.uygulamayı otomatik başlatma ayarı ile alakalıymış meğersem.teşekkürler yine de.
rica ederim, iyi akşamlar.

Oyla:
Üst Alt