Yardım Bildirim Sorunu Wi-fi

• Konbuyu başlatan krodor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 658

krodor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 12.5.8
Telefon Modeli
redmi note10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar. Telefonum note 10 pro. Uzun bir süredir twitter ve instagramdan anlık bildirim almıyordum buna alıştım zaten klasik android problemi ama son zamanlarda whatsapp'ta da aynı sıkıntı olmaya başladı. Telefonu ekran kilidine alıp kenara koyunca bi süreden sonra anlık bildirimler gelmemeye veya geç düşmeye başlıyor. Ta ki ekran kilidini açana kadar. Arama vs geldiği zaman bile telefon çalmıyor whatsapp'tan. Telefona gelen son yazılım güncellemesini henüz yapmadım sorun ondan mı yoksa değil mi henüz emin değilim ama bence ondan değil. Zaten twitter ve instagramdan dediğim gibi bildirimler geç geliyordu üstüne whatsapp'ta eklendi. Tuş kilidini açınca sıkıntı yok ama kapatınca bir süre sonra sanki telefon bağlantıyı kesiyor. Yapılabilecek çoğu ayarı yaptım pil tasarrufu vs herşey kapalı. Yok mu arkadaşlar bu işin bi çözümü gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Selamlar. Telefonum note 10 pro. Uzun bir süredir twitter ve instagramdan anlık bildirim almıyordum buna alıştım zaten klasik android problemi ama son zamanlarda whatsapp'ta da aynı sıkıntı olmaya başladı. Telefonu ekran kilidine alıp kenara koyunca bi süreden sonra anlık bildirimler gelmemeye veya geç düşmeye başlıyor. Ta ki ekran kilidini açana kadar. Arama vs geldiği zaman bile telefon çalmıyor whatsapp'tan. Telefona gelen son yazılım güncellemesini henüz yapmadım sorun ondan mı yoksa değil mi henüz emin değilim ama bence ondan değil. Zaten twitter ve instagramdan dediğim gibi bildirimler geç geliyordu üstüne whatsapp'ta eklendi. Tuş kilidini açınca sıkıntı yok ama kapatınca bir süre sonra sanki telefon bağlantıyı kesiyor. Yapılabilecek çoğu ayarı yaptım pil tasarrufu vs herşey kapalı. Yok mu arkadaşlar bu işin bi çözümü gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı.
Kullandığınız internet kaynaklı da olabilir. Ben mesela yurtta kalıyorum kykda kendi wifisine bağlı olunca her uygulamada bildirimler geç geliyor. Ne zaman kendi internetimi açıyorum o zaman hemen bildirim geliyor.Başta yazılımda vardı ama bir süre sonra geçti.

Oyla:

krodor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız internet kaynaklı da olabilir. Ben mesela yurtta kalıyorum kykda kendi wifisine bağlı olunca her uygulamada bildirimler geç geliyor. Ne zaman kendi internetimi açıyorum o zaman hemen bildirim geliyor.Başta yazılımda vardı ama bir süre sonra geçti.
bende kendi evimde kalıyorum ilk zamanlarda böyle değildi son 1 2 haftadır olmaya başladı bu. normalde whatsapp'ta olmazdı asla sadece twitter instagramda olurdu ama şimdi whatsapp'ta da olmaya başladı ve çözümü bulamadım sinir bozucu.

Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
özel mesaj kutunuza bir link bırakıyorum ordaki adımları kontrol eder misiniz aynı sorunu ordaki bir yöntemle çözmüştüm belki işinize yarar

Oyla:

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
özel mesaj kutunuza bir link bırakıyorum ordaki adımları kontrol eder misiniz aynı sorunu ordaki bir yöntemle çözmüştüm belki işinize yarar
O yöntemi yazarmısınız bizde faydalanalım hocam

Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
O yöntemi yazarmısınız bizde faydalanalım hocam
tabi link bırakayım ben yasak olabilir diye özele atmıştım
burda bi kaç tane var ben otomatik başlatma ile sorunu çözdüm önce whatsappı sildim ardından bildirim ayarlarını düzeltip otomatik başlatmayı açtım düzeldi. bir de ek olarak play storea her gelen güncellemeyi kurmayın ben yama notlarına bakıyorum güvenlik ile ilgili bir güncelleme değilse kurmayın hemen bir sıkıntı çıkarıyor. yama notunu inceleyin beğendiğiniz bir özellik varsa kurun daha sağlıklı olur

Oyla:

krodor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabi link bırakayım ben yasak olabilir diye özele atmıştım
burda bi kaç tane var ben otomatik başlatma ile sorunu çözdüm önce whatsappı sildim ardından bildirim ayarlarını düzeltip otomatik başlatmayı açtım düzeldi. bir de ek olarak play storea her gelen güncellemeyi kurmayın ben yama notlarına bakıyorum güvenlik ile ilgili bir güncelleme değilse kurmayın hemen bir sıkıntı çıkarıyor. yama notunu inceleyin beğendiğiniz bir özellik varsa kurun daha sağlıklı olur
Öncelikle teşekkürler. Fakat buna bakmıştım pek bir çözüm olmadı malesef.

Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
Öncelikle teşekkürler. Fakat buna bakmıştım pek bir çözüm olmadı malesef.
hocam bide çok eskiden birisi paylaşım yapmış deneyin isterseniz

Oyla:
Üst Alt