Yardım Bildirim Sesleri - Medya Sesleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozavci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
Merhaba. Mi 5 kullanıcısıyım. Ses açma-kapama tuşlarına bastığım zaman müzik açık da olsa kapalı da olsa hep mikrofon sesi ikonu değişiyor. Video izlerken, müzik dinlerken sesleri ayarlayamıyorum. Ayrıca bildirim sesleri de gelmiyor sadece titriyor.

Ekli dosyalar

• 14581555_1785478771694544_2420353685626678444_n.jpg
    14581555_1785478771694544_2420353685626678444_n.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 14907226_1785487675026987_8075327804251428154_n.jpg
    14907226_1785487675026987_8075327804251428154_n.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 26

Ozavci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baştan söylüyorum sessizde değil, uygulamaların bildirimleri kapalı değil, her şey yolunda hiçbir eksiği yok o kadarını da biliyoruz zaten. Birden bire böyle oldu

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Baştan söylüyorum sessizde değil, uygulamaların bildirimleri kapalı değil, her şey yolunda hiçbir eksiği yok o kadarını da biliyoruz zaten. Birden bire böyle oldu

Bende baştan söyleyeyim. Böyle konularda hangi Romu ve sürümünü kulladığınızı belirtinki hızlı sonuç alın.

Son olarak ta 2. Mesajinizdaki uslubunuz hoş değil, o kadarını biliyorsanız, bunu da bilebilirsiniz der birileri..bu şekilde yardım istenmez, bu şekilde isteyene de ben yardım etmem ;)

Oyla:

Ozavci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
Bende baştan söyleyeyim. Böyle konularda hangi Romu ve sürümünü kulladığınızı belirtinki hızlı sonuç alın.

Son olarak ta 2. Mesajinizdaki uslubunuz hoş değil, o kadarını biliyorsanız, bunu da bilebilirsiniz der birileri..bu şekilde yardım istenmez, bu şekilde isteyene de ben yardım etmem ;)
Hocam üslubumda bir şey yok. Adam sessizden çıkar diyor. Bir şey bilmeyen yazmasın diye yazdım o yazıyı. Amaç zaten bilgili insanlardan yardım almak. Bilgili insan da bunu üstüne almaz zaten.

Ayrıca kim ne derse desin.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam üslubumda bir şey yok. Adam sessizden çıkar diyor. Bir şey bilmeyen yazmasın diye yazdım o yazıyı. Amaç zaten bilgili insanlardan yardım almak. Bilgili insan da bunu üstüne almaz zaten.

Ayrıca kim ne derse desin.

Siz yolu kestirmeden değil patikadan geçirelim de ister araba geçsin ister kağnı diyorsunuz.
Bilmem farkında mısınız, burası forum ortamı?
Dileyen herkes uslubunca yorum yazabilir, buna ne siz nede ben karışabilirim.
Ekstra yardım istiyorsanız, forumda ücretli Destek veren ÇOK BİLGİLİ arkadaşlar var. İlginizi çekerse Özel Mesajla onlara ulaşın.

Birde bilgili-bilgisiz diye ayırım yapıyorsunuz ya, bununla İlgili Bir hikaye var.

Pegasus hava yolları, uçakların kanatları kırıldığı için, batma noktasına gelmiş. İşçileri bi yerde toplamışlar ve sormuşlar. Arkadaşlar halimizin durumu ortada. Nasıl Bir çözüm bulabiliriz diye? Mühendisler, uzmanlar, teknisyenler aklına gelen herşeyi söylemişler ama soruna çözüm olmamış. Taaaa arkalardan bir temizlikçi, kanatlara delik açın demiş. Herkes gülmüş. Firma sahibi iyice düşününce mantıklı olduğunu anlamış. Uygulamaya gecmisler ve başarılı olmuş.

Özün sözün sonuna gelirsek, her kafadan çıkacak ses sorununuza çözüm olacaktır.
Bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herşey yolunda ve hiçbir eksiği yok ise sorun da yok demektir.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

Ozavci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
Siz yolu kestirmeden değil patikadan geçirelim de ister araba geçsin ister kağnı diyorsunuz.
Bilmem farkında mısınız, burası forum ortamı?
Dileyen herkes uslubunca yorum yazabilir, buna ne siz nede ben karışabilirim.
Ekstra yardım istiyorsanız, forumda ücretli Destek veren ÇOK BİLGİLİ arkadaşlar var. İlginizi çekerse Özel Mesajla onlara ulaşın.

Birde bilgili-bilgisiz diye ayırım yapıyorsunuz ya, bununla İlgili Bir hikaye var.

Pegasus hava yolları, uçakların kanatları kırıldığı için, batma noktasına gelmiş. İşçileri bi yerde toplamışlar ve sormuşlar. Arkadaşlar halimizin durumu ortada. Nasıl Bir çözüm bulabiliriz diye? Mühendisler, uzmanlar, teknisyenler aklına gelen herşeyi söylemişler ama soruna çözüm olmamış. Taaaa arkalardan bir temizlikçi, kanatlara delik açın demiş. Herkes gülmüş. Firma sahibi iyice düşününce mantıklı olduğunu anlamış. Uygulamaya gecmisler ve başarılı olmuş.

Özün sözün sonuna gelirsek, her kafadan çıkacak ses sorununuza çözüm olacaktır.
Bilmem anlatabildim mi?
Ne çok boş konuşuyorsun dostum ya. Bırak bana bir şeyler öğretmeyi de işine bak

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Ne çok boş konuşuyorsun dostum ya. Bırak bana bir şeyler öğretmeyi de işine bak

Dostum Derken... Benim Senin Gibi Dostum Yok..
Konuşma Tarzını ve İthamlarını Değiştir. Burası Sokak Değil, Paylaşım Platformu. Sen ve Senin Gibi Bir Sürü İnsana Yardım ve Birşeyler Öğretmeye Çalışıyoruz.
Yok Ben Almam Dersen Geldiğin Sokaklara Dönebilir, Yada Usulünce Forumda Gezerek Yapılan Paylaşımlardan Kendine Pay Çıkarabilirsin. Seçim Senin ;)

Daha 4. Mesajından Sonra Yaptırım Almamak İçin, Tavsiyelere Uymanı Rica Ediyorum.

Oyla:

Ozavci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
Dostum Derken... Benim Senin Gibi Dostum Yok..
Konuşma Tarzını ve İthamlarını Değiştir. Burası Sokak Değil, Paylaşım Platformu. Sen ve Senin Gibi Bir Sürü İnsana Yardım ve Birşeyler Öğretmeye Çalışıyoruz.
Yok Ben Almam Dersen Geldiğin Sokaklara Dönebilir, Yada Usulünce Forumda Gezerek Yapılan Paylaşımlardan Kendine Pay Çıkarabilirsin. Seçim Senin ;)

Daha 4. Mesajından Sonra Yaptırım Almamak İçin, Tavsiyelere Uymanı Rica Ediyorum.
Güzel arkadaşım beni rahat bırakır mısın şurada soru sordum üslubun bozuk diye eleştiriyorsun. Sen benim üslubumu düzeltmeye çalışana kadar bir sorun var mıydı? Yardımcı olmuyorsan cevap da yazma. Üslubum bozuksa da gönderiyi. Burası ders verme yeri mi?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Güzel arkadaşım beni rahat bırakır mısın şurada soru sordum üslubun bozuk diye eleştiriyorsun. Sen benim üslubumu düzeltmeye çalışana kadar bir sorun var mıydı? Yardımcı olmuyorsan cevap da yazma. Üslubum bozuksa da gönderiyi. Burası ders verme yeri mi?

Burası Dershane Okul Olmayan Bilir Ama Burası XİAOMİ OKULU.. Dediğim Gibi Uslubunu Bana ve Diğer Üyelere Değiştir ;) Başka da Uyarı Yapmayacağım. Zenex

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt