Yardım Bildirim Sesi Ayarları

eras745

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eras745
Cihazım
poco x3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.06 GLOBAL ROM
Telefon Modeli
POCO X3
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikler merhaba herkese , ben iphone 6 dan poco x3 e geçiş yaptım , iphone da bildirim sesleri genellikle uygulamaların kendine özgü olarak geliyor hiçbir ek ayar yapmamıza gerek kalmıyordu ve hepsi farklı olduğu için daha kullanıcı dostu oluyordu. MIUI da buna benzer birşey göremedim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. hayırlı ramazanlar dilerim

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Öncelikler merhaba herkese , ben iphone 6 dan poco x3 e geçiş yaptım , iphone da bildirim sesleri genellikle uygulamaların kendine özgü olarak geliyor hiçbir ek ayar yapmamıza gerek kalmıyordu ve hepsi farklı olduğu için daha kullanıcı dostu oluyordu. MIUI da buna benzer birşey göremedim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. hayırlı ramazanlar dilerim
Size de hayırlı Ramazanlar.
Konuyu açmadan önce Forum Kurallarını okumanızı öneririz.
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:

jimcarrey03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
mi 10T
Konular
0
Hocam ben konuyu takipteyim her uygulama için aynı bildirim sesi mevcut. Bunu iphone otomatik olarak yapıyor. Her uygulamanın kendine özgü bildirim sesleri var. Manuel nasıl yapıldığını biliyorum ben her yüklediğim uygulamaya bunu tek tek yapmak istemiyorum ve saçma olur zaten.

Oyla:
Üst Alt