Yardım Bildirim Işığı rengini değiştiremiyorum

PrincePhoenixTr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo Mi 5
Konular
6
mi5'te ben bildirim ışığının rengini uygulamalara göre değiştirmek istiyorum. Whatsapp gibi uygulamalar kendi içerisinde bildirim ışığı rengi seçtiriyor ama örneğin twitterda bildirim ışığı rengi seçemiyorum. sadece bildirim ışığını açık kapalı yapma seçeneği var ayrıca yüklü uygulamalarda da ışık rengini seçemeyip sadece açık kapalı yapabiliyorsun. Google play store'da uygulamalar vardı light manager, light flow gibi ama işe yaramadılar. (Telefonum rootlu). Önerebileceğiniz bir şey var mı ya da bu ışığı uygulamalara özel yapabildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
mi5'te ben bildirim ışığının rengini uygulamalara göre değiştirmek istiyorum. Whatsapp gibi uygulamalar kendi içerisinde bildirim ışığı rengi seçtiriyor ama örneğin twitterda bildirim ışığı rengi seçemiyorum. sadece bildirim ışığını açık kapalı yapma seçeneği var ayrıca yüklü uygulamalarda da ışık rengini seçemeyip sadece açık kapalı yapabiliyorsun. Google play store'da uygulamalar vardı light manager, light flow gibi ama işe yaramadılar. (Telefonum rootlu). Önerebileceğiniz bir şey var mı ya da bu ışığı uygulamalara özel yapabildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

LG notify diye bir uygulama vardı, onu denediniz mi?

Oyla:

PrincePhoenixTr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo Mi 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şey diyor açılışta hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-20-00-17-19-846_com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications.png
    Screenshot_2017-01-20-00-17-19-846_com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications.png
    77,5 KB · Görüntüleme: 26
Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oyla:

CaPkIn_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Selamlar, Light Flow uygulamasını kullandım biraz ama bazı renklerde sorun çıkarttı. Yanma Hızları ile ilgili ayarlara dokununca sorunlar başlıyor. İstersen dene sende sorunsuz çalışır belki.

Oyla:
Üst Alt