Yardım bildirim geldiğinde ekranın uyanması

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 12.5.6
Telefon Modeli
POCO F3
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi sorun ayarlar da ekran uyanmasını kapatmak için bir seçenek olmaması... mevcut bir konu var onda da kilit ekranı ayarlarında denmiş ama bende yok o kısım.
cihaz poco f3 6-128 global kararlı. 12.5.6.0 (RHKTRXM)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi sorun ayarlar da ekran uyanmasını kapatmak için bir seçenek olmaması... mevcut bir konu var onda da kilit ekranı ayarlarında denmiş ama bende yok o kısım.
özellikle belirtmek isterim whatsaap veya normal msj da uyanmıyor misal hepsiburada trendyol gibi uygulamaların bildirimleri ekranı uyandırıyor.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bildirim geldiğinde ekranın uyanmasını mı uyanmamasını istiyorsunuz tam anlayamadım hocam ama ayarı bulmak için activity luncher kullanablirsiniz.

Diğer yandan bazı uygulamalarda uyanması ve bazılarında uyanmaması genel bir ayar sorunu değil uygulamaya ilişkin özel ayarlarda bir sıkıntınız olduğunu gösterir. Bu nedenle öncelikli olarak uygulama ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildirim geldiğinde ekranın uyanmasını mı uyanmamasını istiyorsunuz tam anlayamadım hocam ama ayarı bulmak için activity luncher kullanablirsiniz.

Diğer yandan bazı uygulamalarda uyanması ve bazılarında uyanmaması genel bir ayar sorunu değil uygulamaya ilişkin özel ayarlarda bir sıkıntınız olduğunu gösterir. Bu nedenle öncelikli olarak uygulama ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
activity luncher bu uygulama da tam olarak ne yapmam gerek hocam daha önce hiç kullanmadım.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Activity launcher ile menülerde görünmeyen ayarları da yapabilirsiniz hocam. Bir anlamda gizlenmiş ayarlara erişebilmek için kısayol oluşturuyor. Uygulamayı yükleyip biraz karıştırınca anlayacaksınız zaten :)

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13

özellikle belirtmek isterim whatsaap veya normal msj da uyanmıyor misal hepsiburada trendyol gibi uygulamaların bildirimleri ekranı uyandırıyor.
Kilit ekranında bildirim almak istediğiniz uygulamanın bilgilerine girerelim. Daha sonra bildirim kısmını açın ve alt resimde olduğu gibi kilit ekranı bildirimlerine izin ver seçin. Ayrıca diğer izinlerden kilit ekranında görüntüle seçeneğini seçin

Kilit ekranında bildirim almak istediğiniz uygulamanın bilgilerine girerelim. Daha sonra bildirim kısmını açın ve alt resimde olduğu gibi kilit ekranı bildirimlerine izin ver seçin. Ayrıca diğer izinlerden kilit ekranında görüntüle seçeneğini seçin
Tabi bu işlemler den önce Ayarlar kilit ekranı bölümündeki bildirimler için uyar kısmının açık olduğunu düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-26-13-04-09-390_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-02-26-13-04-09-390_com.android.settings.jpg
    246,9 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2022-02-26-13-04-02-843_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-02-26-13-04-02-843_com.miui.securitycenter.jpg
    236,9 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2022-02-26-13-11-52-590_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-02-26-13-11-52-590_com.android.settings.jpg
    321,4 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50

Tabi bu işlemler den önce Ayarlar kilit ekranı bölümündeki bildirimler için uyar kısmının açık olduğunu düşünüyorum.
hocam ben bildirim de ekran ışığı yanmasın yani uyanmasın istiyorum. bu ayarları biliyorum sağolun. bildirimler için ekranı uyandırma diye bir seçenek olurdu bu ayar bende yok tuhaf bir şekil de yada güncelleme ile artık yok mu bilmiyorum.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
hocam ben bildirim de ekran ışığı yanmasın yani uyanmasın istiyorum. bu ayarları biliyorum sağolun. bildirimler için ekranı uyandırma diye bir seçenek olurdu bu ayar bende yok tuhaf bir şekil de yada güncelleme ile artık yok mu bilmiyorum.
Anladım. Ayarlar- kilit ekranı kısmında ayar yok diyorsunuz. Enteresan o zaman aynı şekilde uyandıran uygulamaların diğer izinlerinden kilit ekranında görüntüleyi kaldırıp deneyebilirsiniz.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Anladım. Ayarlar- kilit ekranı kısmında ayar yok diyorsunuz. Enteresan o zaman aynı şekilde uyandıran uygulamaların diğer izinlerinden kilit ekranında görüntüleyi kaldırıp deneyebilirsiniz.
evet öyle yapılabilir başa çare yok gibi :)

Oyla:
Üst Alt