Yardım Bildirim durumları nasıl?

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Merhabalar. Uzun zamandır telefonda çok eski bir rom kullanıyorum(xiaomi eu 6.10.20), rom root işleri ile uğraşmadan sıradan kullanıcı gibi kullandım cihazı.

Miui 9 'un beta romuna geçmeyi düşünüyorum fakat uzun zamandır kullandığım bu romda her uygulamadan bildirim alabiliyorum. Ne ayar yaptımda böyle oldu hatırlamıyorum :)

Güncel romlara geçtiğimde tekrar bildirim sorunu ile uğraşıcak mıyım?

Şuan en sorunsuz ve yeni rom hangisidir?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam cihazınız ne ? Yeni sürümde de güzelce ayar yapıldığında bildirimler sorunsuz geliyor.

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazınız ne ? Yeni sürümde de güzelce ayar yapıldığında bildirimler sorunsuz geliyor.
mi5
6.10.20 xiaomi eu romu yüklü.

otomatik başlat, uygulama güç tasarrufu kapalı ayarları yapılı sanırım. başka birşey yok. Hangi ayarları yapmamız gerkeiyor..

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
mi5
6.10.20 xiaomi eu romu yüklü.

otomatik başlat, uygulama güç tasarrufu kapalı ayarları yapılı sanırım. başka birşey yok. Hangi ayarları yapmamız gerkeiyor..
EU Rom yüklü ise, zaten BL Kilidiniz açık ve TWRP yüklü....mevcut Romunuzdaki aynı ayarların değişmemesi için, önce TWRP den full Backup alın, sonra Advanced wipe dan, yerel hafıza hariç, herşeyi silin, yeni romu yükleyin, reboot edin, daha sonra almış olduğunuz Backup'ın sadece data yı restore edin ve tüm ayarlarınızın aynı olduğunu göreceksiniz

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU Rom yüklü ise, zaten BL Kilidiniz açık ve TWRP yüklü....mevcut Romunuzdaki aynı ayarların değişmemesi için, önce TWRP den full Backup alın, sonra Advanced wipe dan, yerel hafıza hariç, herşeyi silin, yeni romu yükleyin, reboot edin, daha sonra almış olduğunuz Backup'ın sadece data yı restore edin ve tüm ayarlarınızın aynı olduğunu göreceksiniz
Peki bu temiz ve performanslı olur mu? Twrp yuklu evet.
Birde miui9 betayi kurarken, full backup alıp, full wipe yapip(internal storage haric), romu kurmustum. Sonrasinda tekrar full wipe yapip full backup'i restore etmistim. Ama miui9dan kalintilar vardi. Ornegin baslangic animasyonu degismisti. Asagida unlocked yaziyordu.

Son olarak, miui gecisleri arasinda(8'den 9a mesela) root ve twrp gidiyor mu? Fastboot romu kurmuyoruz sonucta gitmesi sacma degil mi?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt