Soru Bildirim Çubuğu Simgeleri

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar merhaba,

Şu sıralar bildirim çubuğundaki simgelere takmış durumdayım. Şarj göstergesi, baz sinyal göstergesi gibi.. Mi Theme'deki temaları neredeyse tamamını taradım bir kaç tane buldum. Elinizde var mı farklı simgeler? Ayrıca operator ismi yerine arkadaşın bir tanesi operatörün simgesini koymuş yanına. Gerçi sonra bulup soramadım ama bu şekilde nasıl yapabiliriz? Bu arada telefon mi6 ve global stabildeyim. Root veya bl kilidi olayı yapılmamıştır.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
428
Bootloader kilidini açmadan ve root yetkisi almadan tam anlamıyla kişiselleştiremezsiniz. Kendi adıma ben xposed ile flat style modülünü kullanıyorum ve son derece memnunum. Operatör simgesi için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Mod - Status Bar Logo Ekleme(Operatör Simgeleri)

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini açmadan ve root yetkisi almadan tam anlamıyla kişiselleştiremezsiniz. Kendi adıma ben xposed ile flat style modülünü kullanıyorum ve son derece memnunum. Operatör simgesi için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Mod - Status Bar Logo Ekleme(Operatör Simgeleri)
Anladım hocam ama daha 3 aydır kullanıyorum ve kvk ya mail atmıştım costum romlara geçmek garantiyi bozarmı diye ama halen cevap gelmedi. Bu dediğiniz modelleri root yaparak kullanmak gerekir herhalde? Diğer konu içinde teşekkür ederim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
428
Anladım hocam ama daha 3 aydır kullanıyorum ve kvk ya mail atmıştım costum romlara geçmek garantiyi bozarmı diye ama halen cevap gelmedi. Bu dediğiniz modelleri root yaparak kullanmak gerekir herhalde? Diğer konu içinde teşekkür ederim
Maalesef KVK prosedürü hakkında benim de bilgi yok hocam. Root için cevabı bekleyin bence. Evet söylediklerim için root yetkisine sahip olmanız gereklidir.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Maalesef KVK prosedürü hakkında benim de bilgi yok hocam. Root için cevabı bekleyin bence. Evet söylediklerim için root yetkisine sahip olmanız gereklidir.
Hocam yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Anladığım kadarıyla simgeler içinde rootlama yapmam gerekiyor. Onun için kvk cevabını beklemeye devam.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Delta root rom konusunda katı değil hatta destek verdiğini açıkladı ama sanırım kvk bu konularda halen katı bir strateji uyguluyor.
Kvk'dan cevap gelirse paylaşırsanız burada iyi olur hocam :)
Kvk'nın bu konudaki şuan ki tutumunu merak etmiyor değilim açıkçası :)

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Delta root rom konusunda katı değil hatta destek verdiğini açıkladı ama sanırım kvk bu konularda halen katı bir strateji uyguluyor.
Kvk'dan cevap gelirse paylaşırsanız burada iyi olur hocam :)
Kvk'nın bu konudaki şuan ki tutumunu merak etmiyor değilim açıkçası :)
Kesinlikle paylaşacağım hocam. Ama 2 ay oldu halen ses seda yok.

Üst Alt