Yardım Bildirim çubuğu kararması

sismantolga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Ş.
Cihazım
Mi6
Konular
2
Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi bildirim çubuğu karanlık kalıyor. Araştırdım, sorunu yaşayan var ama çözüm göremedim.

Muhtemel önerilere şimdiden cevap vereyim:

1- custom rom dahil dört değişik rom kurdum ama sonuç değişmedi.
2- defalarca fabrika ayarlarına döndüm- 4wipe gibi tüm yöntemlerle sıfırladım yine aynı.
3- stabil sürümde de denedim, betada da ve hiçbir kurulumda yedekten yüklemedim telefonu.
4- tema ile de ilgisi yok, orijinal temada da aynı şey oluyor. Temayı uyguladıktan birkaç saat sonra böyle oluyor.

Not: telefonum mi6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi bildirim çubuğu karanlık kalıyor. Araştırdım, sorunu yaşayan var ama çözüm göremedim.

Muhtemel önerilere şimdiden cevap vereyim:

1- custom rom dahil dört değişik rom kurdum ama sonuç değişmedi.
2- defalarca fabrika ayarlarına döndüm- 4wipe gibi tüm yöntemlerle sıfırladım yine aynı.
3- stabil sürümde de denedim, betada da ve hiçbir kurulumda yedekten yüklemedim telefonu.
4- tema ile de ilgisi yok, orijinal temada da aynı şey oluyor. Temayı uyguladıktan birkaç saat sonra böyle oluyor.

Not: telefonum mi6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bence güzel duruyor.
Ghost screen olabilirmi acaba.
Daha önce ghost screen olan ekran görmedim fakat her şeyi denemişsiniz çözülmemiş sorun.
Ama ghost screen olsa ekran görüntüsü alınca o karartı çıkmaz diye düşünüyorum.

Ayarlar - hakkında - çekirdek sürümüne 4 kere tıklayın. Donanım testi çıkar. Oradan display testine girin. Farklı renklerde ekranı gösterecek bakın aynı karartı oradada çıkıyormu.

Oyla:

sismantolga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Ş.
Cihazım
Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence güzel duruyor.
Ghost screen olabilirmi acaba.
Daha önce ghost screen olan ekran görmedim fakat her şeyi denemişsiniz çözülmemiş sorun.
Ama ghost screen olsa ekran görüntüsü alınca o karartı çıkmaz diye düşünüyorum.

Ayarlar - hakkında - çekirdek sürümüne 4 kere tıklayın. Donanım testi çıkar. Oradan display testine girin. Farklı renklerde ekranı gösterecek bakın aynı karartı oradada çıkıyormu.
Display testinde sıkıntı yok. Ekranın tamamı aynı tonda gözüküyor.:(

Oyla:

sismantolga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Ş.
Cihazım
Mi6
Konular
2
Saçmalığın daniskası ama işe yaradı :) boşuna bir uygulama duracak telefında yani
[doublepost=1518025482,1518017412][/doublepost]
Saçmalığın daniskası ama işe yaradı :) boşuna bir uygulama duracak telefında yani
Geçici çözümmüş :) temayı tekrar uygulayınca da bir süre düzeliyordu sonra yine kararıyordu. Uygulamaya girip çıkınca düzeliyor ama yine bir süre sonra kararıyor

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Herhangi bir uygulamayı Gece modu ile kullanıyorsanız, bu sorunu oluşturduğu söyleniyordu ama. Kullandığınız uygulamaları kontrol eder misiniz?

Oyla:

sismantolga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Ş.
Cihazım
Mi6
Konular
2
Herhangi bir uygulamayı Gece modu ile kullanıyorsanız, bu sorunu oluşturduğu söyleniyordu ama. Kullandığınız uygulamaları kontrol eder misiniz?
Birkaç tane var gece moduyla kullandığım. Onlar da beyaz modda hiç çekilmiyor :( becerip bir yazılıp yapamıyor bu xiaomi geliştiricileri.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Birkaç tane var gece moduyla kullandığım. Onlar da beyaz modda hiç çekilmiyor :( becerip bir yazılıp yapamıyor bu xiaomi geliştiricileri.

Hocam siz deneyin yine de, en azından çözümün nasıl olduğunu öğrenirsiniz. Belki 1 uygulama kaynaklıdır, diğerlerini gece modunda kullanmaya devam edersiniz.

Oyla:

sismantolga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Ş.
Cihazım
Mi6
Konular
2
Hocam siz deneyin yine de, en azından çözümün nasıl olduğunu öğrenirsiniz. Belki 1 uygulama kaynaklıdır, diğerlerini gece modunda kullanmaya devam edersiniz.
Ekşi sözlük uygulamasını gece modundan çıkardım ve sürekli girdiğim bir uygulama olduğu için sorun çözülmüş oldu.

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Arkadaşın mesajından sonra gece modunda kullandığım uygulamayı normal moda çektim ve şimdilik sorun düzeldi.

Oyla:
Üst Alt