Yardım Bildirim çubuğu geç renk değişimi

Byvz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ GLOBAL 12.0.2 kararlı
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu benim ilk konum olacak o yüzden herhangi bir hatam olursa bağışlayın şimdi benim sorunuma gelirsek

Yakın zamanda redmi note 8 cihazıma miui 12.02 güncellemesi kurup bir kaç gün sonrada imei attım ardından aşağıda paylaştığım görüntüde de göründüğü gibi üst bildirim çubuğundaki renk değişimlerinde gecikme animasyonlarda kasma saat widgetinin olduğu yere gelince saat eskinden giderdi sayfa değiştirince geri gelirdi artık bu da olmuyor bunlar benim çok canımı sıkan
sorunlar bunları nasıl çözerim yazılımsal mıdır neden yaşanmıştır benden başka yaşayan var mı nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bana bir yol gösterin (sıfırlamayı çok düşündüm ama imei giderse diyede korktum )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu benim ilk konum olacak o yüzden herhangi bir hatam olursa bağışlayın şimdi benim sorunuma gelirsek

Yakın zamanda redmi note 8 cihazıma miui 12.02 güncellemesi kurup bir kaç gün sonrada imei attım ardından aşağıda paylaştığım görüntüde de göründüğü gibi üst bildirim çubuğundaki renk değişimlerinde gecikme animasyonlarda kasma saat widgetinin olduğu yere gelince saat eskinden giderdi sayfa değiştirince geri gelirdi artık bu da olmuyor bunlar benim çok canımı sıkan
sorunlar bunları nasıl çözerim yazılımsal mıdır neden yaşanmıştır benden başka yaşayan var mı nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bana bir yol gösterin (sıfırlamayı çok düşündüm ama imei giderse diyede korktum )

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2020-12-24-01-47-40-63.mp4
    9,9 MB · Görüntüleme: 0

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7

Burada anlattığım işlemleri uygularsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Oyla:

Byvz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burada anlattığım işlemleri uygularsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
İlk 2 seçeneği uyguladım onlardada gözle değişen bişey olmadı ve güvenlik uygulamasında güncellemeleri kaldır seçeneği yok onu da uygulayamadım

Oyla:

Byvz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk 2 seçeneği uyguladım onlardada gözle değişen bişey olmadı ve güvenlik uygulamasında güncellemeleri kaldır seçeneği yok onu da uygulayamadım
Bir de şunu farkettim cihazı misafir moduna alınca bu sorun ortadan kalkıyor yağ gibi akıyor

Oyla:
Üst Alt