Yardım Bildirim ayarı

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Merhaba,
Whatsapp hariç, bir uygulamaya girmeden ondan bildirim gelmiyor.
Örneğin hatırlatıcı bir not yazmışım, saati geçmiş bildirmemiş, uygulamasına tıklar tıklamaz da geliyor bildirimi. Ya da son dakika haberleri veren bir uygulama da ynı şekilde bildirim gelmiyor.
Bunun bir ayarı vardı sanki?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14

Bu sana yardımcı olacaktır.

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Güvenlik uygulamasından bildirim almak istediğiniz uygulamanın otomatik başlat seçeneğini aktif edin hocam...

Oyla:

RadiKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
1
Güvenlik uygulamasından bildirim almak istediğiniz uygulamanın otomatik başlat seçeneğini aktif edin hocam...
Global romla alakalı bir sorun sanırım. Heryerden izin verilmiş durumda. Gmail ve whatsapp bildirimleri geliyor sorunsuz. Facebook kafasına göre bazen geliyor bazen gelmiyor. İnstagram kayan şekilde sorunsuz geliyor lakin uygulama ikonu üzerinde herhangi bir sayı görünmüyor. Günlerdir bu konuda araştırma yapıyorum herşeyi denedim olmuyor ya

Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Global romla alakalı bir sorun sanırım. Heryerden izin verilmiş durumda. Gmail ve whatsapp bildirimleri geliyor sorunsuz. Facebook kafasına göre bazen geliyor bazen gelmiyor. İnstagram kayan şekilde sorunsuz geliyor lakin uygulama ikonu üzerinde herhangi bir sayı görünmüyor. Günlerdir bu konuda araştırma yapıyorum herşeyi denedim olmuyor ya
İnstagram için kayan bildirimler ne oluyor acaba?

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Global romda bu sıkıntı var daha öncede belirtmiştim. Beta romda düzeltilmiş. Redmi note 4 te ve mi max 2 de denendi...

Oyla:

RadiKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
1
Sanırım global romada güncelleme gelir herhalde. Anlamadığım için rom olaylarına girmek istemiyorum. Cihazım mi6 bu arada. Kayan bildirim dediğim ekranda üst kısımda çıkıp kayboluyor ya onu demek istedim.
İnstagram için kayan bildirimler ne oluyor acaba?

Global romda bu sıkıntı var daha öncede belirtmiştim. Beta romda düzeltilmiş. Redmi note 4 te ve mi max 2 de denendi...

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Sanırım global romada güncelleme gelir herhalde. Anlamadığım için rom olaylarına girmek istemiyorum. Cihazım mi6 bu arada. Kayan bildirim dediğim ekranda üst kısımda çıkıp kayboluyor ya onu demek istedim.
Xiaomi cihazlarında, Xiaomi minin kendi romlarini yüklemek cok basit. En son çıkan Beta rom u telefonunuza indirin ve telefondaki guncelleyici ile indirdiğiniz rom u yükleyin hepsi bu...

Oyla:

RadiKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
1
Xiaomi cihazlarında, Xiaomi minin kendi romlarini yüklemek cok basit. En son çıkan Beta rom u telefonunuza indirin ve telefondaki guncelleyici ile indirdiğiniz rom u yükleyin hepsi bu...
Bu romların linkini yollar mısın bakayım bir. Güncelleme geliyor bu betalara doğru mu? Yapmam ama aklımda bulunsun :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba,
Whatsapp hariç, bir uygulamaya girmeden ondan bildirim gelmiyor.
Örneğin hatırlatıcı bir not yazmışım, saati geçmiş bildirmemiş, uygulamasına tıklar tıklamaz da geliyor bildirimi. Ya da son dakika haberleri veren bir uygulama da ynı şekilde bildirim gelmiyor.
Bunun bir ayarı vardı sanki?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar fayda etmezse eğer, temayı değiştirip de deneyiniz.... bildirimlerin gelmemesi, eğer tüm ayarlar yapılmasına rağmen, tema kaynaklı olabiliyor bazı zamanlar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt