Yardım Bildirim alanı simgelerini değiştiremiyorum

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
Merhaba, buna benzer bir konu daha açılmış. Gündeme gelmesi için tekrar açma gereksinimi duydum. Wifi,Mobil, Bluetooth gibi sembollerin bulunduğu alanda herhangi bir değişiklik yapamıyorum. Düzenle sembolü yok. Ayarları kurcukladım gene yok. Çözüm önerisi olarak 2 yöntemi (biri rootlu programa diğeri adb yöntemi - adbyöntemi çalışmıyor&çalıştıramadım-) denedim. Haricinde global roomdaydım ve hindistan romuna geçtim. Gene aynı problem söz konusu. Bir fikri olan varsa benimle paylaşabilir mi?

İyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu kendi kendime çözdüm :D System UI uygulamasını kurmuştum. Üç noktada reset tuşu varmış. Reset dedikten sonra tüm kısayollar geldi. Boşuna rom değiştirdik :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bir problem çıktı gene karşıma. Telefonu yeniden başlatınca eski haline geri döndü. Fikirleri alabilirim tekrardan

Son düzenleme:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35

Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Quick Setting + Launch Editor yöntemi ile kalıcı çözüm var. Ben böyle çözdüm. Miui nin çözüm önerileride bu zaten.
Galiba gözünüzden kaçtı. Çözdüğümü mesajda belirttim. Fakat bu çözüm geçiciymiş. Yeniden başlatınca eski, düzeltilmemiş halini aldı gene semboller. Açılınca yeniden reset yapmak zorunda kaldım☺️

Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kavram kargaşasına girecem ben :)
Ben ne diyorum işte kalıcı olarak böyle yapılır diyorum. Sizin yöntemin bir işe yaramadığını eskiye döndüğünü kendiniz söylediniz.
Doğrusu veya kolayı yolu şudur diyorum. Konuyu okumadan mesaj yazmam, bizzat tecrübe etmeden yol göstermem.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Anlaşamadığımız nokta şu, kalıcı olarak dediğiniz yöntemlerin hepsini denedim ve sadece birinden sonuç aldım ve geçici çözüm oldu. Yoksa haklısınız dediklerinizde :)

Oyla:
Üst Alt