- Adım
- Ogün
- Cihazım
- Xiaomi mi5s
- Konular
- 4
Merhaba, buna benzer bir konu daha açılmış. Gündeme gelmesi için tekrar açma gereksinimi duydum. Wifi,Mobil, Bluetooth gibi sembollerin bulunduğu alanda herhangi bir değişiklik yapamıyorum. Düzenle sembolü yok. Ayarları kurcukladım gene yok. Çözüm önerisi olarak 2 yöntemi (biri rootlu programa diğeri adb yöntemi - adbyöntemi çalışmıyor&çalıştıramadım-) denedim. Haricinde global roomdaydım ve hindistan romuna geçtim. Gene aynı problem söz konusu. Bir fikri olan varsa benimle paylaşabilir mi?
İyi günler.
Sorunu kendi kendime çözdüm System UI uygulamasını kurmuştum. Üç noktada reset tuşu varmış. Reset dedikten sonra tüm kısayollar geldi. Boşuna rom değiştirdik
Yeni bir problem çıktı gene karşıma. Telefonu yeniden başlatınca eski haline geri döndü. Fikirleri alabilirim tekrardan
İyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorunu kendi kendime çözdüm System UI uygulamasını kurmuştum. Üç noktada reset tuşu varmış. Reset dedikten sonra tüm kısayollar geldi. Boşuna rom değiştirdik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni bir problem çıktı gene karşıma. Telefonu yeniden başlatınca eski haline geri döndü. Fikirleri alabilirim tekrardan
Son düzenleme: