- Adım
- Emre Can
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 75
Arkadaşlar muhtemelen çoğunuz biliyordur zaten,bilmeyenler için paylaşmak istedim,site dünya çapında bu işler için en çok bakılan sitelerden biriymiş ama MAALESEF ben daha yeni gördüm.
-Site aşırı detaylı ve herşeyi mükemmel puanlıyor.MI 9 SE'nin 4 kamerasındaki 4 sensöründe adı yazıyor ki şuana kadar başka hiçbir sitede görmedim,sadece ana kamera da IMX 586 yazıyordu diğerleri unknowndu.
-Telefon almadan önce 2dk bu siteye baksanız,alacağınızın telefonun iyi mi yoksa kötümü olduğunu anlarsınız muhtemelen.Puanı 8'den düşük telefonları önermiyorlar.
-Tüm modellerin,HDR,Panaroma,Düşük Işık,Geniş Açı,Bokeh vs. fotoğraf örnekleri var.
-Sitede genel özellikler için beşgen var ve bence gayet iyi değerlendirmeler yapılmış.
-Kısaca aradığınız herşey var.
-Birkaç resim ekledim.
-
-Site aşırı detaylı ve herşeyi mükemmel puanlıyor.MI 9 SE'nin 4 kamerasındaki 4 sensöründe adı yazıyor ki şuana kadar başka hiçbir sitede görmedim,sadece ana kamera da IMX 586 yazıyordu diğerleri unknowndu.
-Telefon almadan önce 2dk bu siteye baksanız,alacağınızın telefonun iyi mi yoksa kötümü olduğunu anlarsınız muhtemelen.Puanı 8'den düşük telefonları önermiyorlar.
-Tüm modellerin,HDR,Panaroma,Düşük Işık,Geniş Açı,Bokeh vs. fotoğraf örnekleri var.
-Sitede genel özellikler için beşgen var ve bence gayet iyi değerlendirmeler yapılmış.
-Kısaca aradığınız herşey var.
-Birkaç resim ekledim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.