Yardım Bi kaç sorunum var ?

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
8
İyi forumlar...
Ben 1 sene önce aldım telefonumu herhangi bi root işlemi dahi hiç bi şey yapmadım telefonuma ve genelde şarjını bitirip öyle takıyordum şarja 1 hafta öncesine kadar. Çok oyun oynayan birisiyim ayriyetten iki buçuk saat ekran süresiyle neredeyse %50 şarjım gidiyo :( ilk aldığım zamanlar 3 günü bile çıkarıyodum ne yapmamı önerirsiniz? Bu arada eskiden rootlu S3 Neo kullanıyodum fakat bu Mi Max 2, S3'e hiç bi yönden benzemiyo :) yani twrp felan hiç birinden bi şey anlayamıyorum şuan paylaştıklarınızı da okudum oysa ki. Eskiden king rootla atıyodum ne güzel ve lafı bayağı uzattım ama ne yapmalıyım ? Ha bide Telefonun hoparlöründen eskiye göre az ses çıkıyo ve arabada instagram a hikaye felan atarken ses kötü çıkıyor hatta yüksek seste cızırtı yapıyor. Cevaplarınız için teşekkürler :)

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Buyuk ihtimal global stabildesiniz nirmalde stabilde boyle sorunlar olmazdi birkac cozum onerebilirim
1-)cihazi sifirlamayi denedinizmi
2-)global beta ya gecebilirsiniz
3-) internetten arastirip cihaziniza twrp kurup diger custom romlara gecebilirsiniz

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
İlk başta twrp vb ile uğraşmadan doğrudan MIUI 10'u deneyin bence.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Global Developer/Beta sürüme geçin Miui 10 sürümüne geçmiş olacaksınız, sorunlarınız büyük olasılıkla çözülmüş olacaktır.

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Şarjı bitirip doldurmak bataryaya büyük oranda zarar verir ve pil ömrünü azaltır, şarja takmadan önce en az %10 seviyesinde şarjınız olmasına dikkat edin, kullandığınız uygulamaları, telefonun sistem ayarlarını kontrol edin, bunlarda yine ekran süresini düşüren durumlardır.

Oyla:

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buyuk ihtimal global stabildesiniz nirmalde stabilde boyle sorunlar olmazdi birkac cozum onerebilirim
1-)cihazi sifirlamayi denedinizmi
2-)global beta ya gecebilirsiniz
3-) internetten arastirip cihaziniza twrp kurup diger custom romlara gecebilirsiniz

1-) Cihazı sıfırlamayı hiç denemedim çünkü 128 GB yi koycak yerim yok :D
2-) Global betaya geçeceğim fakat cihazımdaki verileri hala yedekleyeceğim yer yok :)
3-) Twrp kurmayı felan düşündüm fakat riske girmeyi hiç istemiyorum bu yüzden derhal bi yedekleme yeri bulup telefonu aktarmam gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjı bitirip doldurmak bataryaya büyük oranda zarar verir ve pil ömrünü azaltır, şarja takmadan önce en az %10 seviyesinde şarjınız olmasına dikkat edin, kullandığınız uygulamaları, telefonun sistem ayarlarını kontrol edin, bunlarda yine ekran süresini düşüren durumlardır.
Artık eskiden yaptığım gibi şarjı sıfırlayıp takmıyorum. Epic romu yükleyebilirsem ilerde bi daha gözden geçiririm olmazsa delta servis e batarya değişimi vs. Yaptırırım.

İlk başta twrp vb ile uğraşmadan doğrudan MIUI 10'u deneyin bence.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ah bi gelseydi şu Miui 10 :/

Global Developer/Beta sürüme geçin Miui 10 sürümüne geçmiş olacaksınız, sorunlarınız büyük olasılıkla çözülmüş olacaktır.
Nasıl yapacağımı bilmiyorum ki

pubg yi bırakın :)
Ya pubg ya da mlbb ennçok vakit geçirdiğim şey şu telefonda zaten :D Ben nasıl bırakayım ki :)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt