Stabilde şuanki betada olan yeniliklerin olacağını düşünmüyorum hocam. Ayrıca eu stabil ile eu beta kullanırken betanın daha verimli olduğunu deneyimlemiştim. Sonuçta miroom da eu tabanlı diye biliyorumBatarya süresi cihazdan cihaza,sürümden sürüme,kullanılan uygulamadan uygulamaya,pil ömründen cihaz ömrüne kadar bir çok etken gösterir hocam her cihaz için aynı süreleri söyleyebilmek zor ancak bildiğim kadarıyla Mi-room pil süresinde başarılı ancak beta versiyona geçmişsiniz anladığım kadarıyla beta geliştirici romu olduğu için stabil kadar kararlı pil ömrü vermez maalesef
Hocam şöyle ki miroom eu tabanlı değil de ikisi de Xiaominin çin tabanlı romlarını baz alıyor yani benzerler kendi çapında özelleştirmeler yapıp kullanıcılara sunuluyor miroom da eu ya göre daha fazla oynama var açılış logosu vs onun haricinde benzerler belirtmiş olduğum gibi cihazdan cihaza değişiklik gösterebiliyor temiz kurulum (5wipe) ile mi geçtiniz ?Stabilde şuanki betada olan yeniliklerin olacağını düşünmüyorum hocam. Ayrıca eu stabil ile eu beta kullanırken betanın daha verimli olduğunu deneyimlemiştim. Sonuçta miroom da eu tabanlı diye biliyorum
Tabiki. Sıfır kurulumla geçtim. Fakat eu betada yaptığım şeyler ile miroom betada yaptığım şeyler aynı. Zaten böyle test edebildimHocam şöyle ki miroom eu tabanlı değil de ikisi de Xiaominin çin tabanlı romlarını baz alıyor yani benzerler kendi çapında özelleştirmeler yapıp kullanıcılara sunuluyor miroom da eu ya göre daha fazla oynama var açılış logosu vs onun haricinde benzerler belirtmiş olduğum gibi cihazdan cihaza değişiklik gösterebiliyor temiz kurulum (5wipe) ile mi geçtiniz ?
Ne kadar oldu hocam geçeli romaTabiki. Sıfır kurulumla geçtim. Fakat eu betada yaptığım şeyler ile miroom betada yaptığım şeyler aynı. Zaten böyle test edebildim
Bir süre daha kullanıp pil süresini gözlemleyin hocam eğer aşırı pil tüketen bir problem yoksa şarj döngüsü ile oturacaktır diye düşünüyorum
Tamamdır hocsm umarımBir süre daha kullanıp pil süresini gözlemleyin hocam eğer aşırı pil tüketen bir problem yoksa şarj döngüsü ile oturacaktır diye düşünüyorum