Yardım betadan globale red mi 5 plus

yasinakdag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
redmi 5 plu
Konular
17
merhaba arkadaşlar sütten agzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyecegim tabiricaizse. telefonum fake rom vardı brick oldu falan cok badireler atlattım. şuan Çin sürümünde bu hafta sonuna bootloader kilidim açılıyor şuan Çin beta sürümündeyim globale geçerken
Xiaomitool mu yoksa xiaomi mi flashı mı tercih etmeliyim ikisi arasında bir fark var mı. hangisi daha kolay ve saglıklı olur acaba. bir de geri bootloaderımı nasıl kitleyecegim ordan lock and clear seçeneği cihazı brick ediyormuş sanırım bu doğru mu ne önerirsiniz? Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-24-22-59-50-288_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-10-24-22-59-50-288_com.android.settings.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 11

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
MiFlash tercih etmenizi öneriyorum "CLEAN ALL LOCK" yapmadığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız.

Bootloader kilidiniz açık kalması çok daha iyi hocam en azından brick gibi durumla karşı karşıya gelirseniz çok daha kolay bir şekilde çözersiniz :)

Oyla:

yasinakdag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
redmi 5 plu
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MiFlash tercih etmenizi öneriyorum "CLEAN ALL LOCK" yapmadığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız.

Bootloader kilidiniz açık kalması çok daha iyi hocam en azından brick gibi durumla karşı karşıya gelirseniz çok daha kolay bir şekilde çözersiniz :)
evet hocam ama simdi kilitliyim sonra hesabı eklerim gerektiğinde açarım kilidi daha güvenilir olur diye düşünüyordum. birde direkt son global romu indirip flashlarsam sonra oto sorunsuz güncelleme alır değil mi hocam

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
evet hocam ama simdi kilitliyim sonra hesabı eklerim gerektiğinde açarım kilidi daha güvenilir olur diye düşünüyordum. birde direkt son global romu indirip flashlarsam sonra oto sorunsuz güncelleme alır değil mi hocam
Hocam kilitlemenize gerek yok hangi açıdan güvenlik sorunu olacağını düşünüyorsunuz ki ?

Evet son sürümü MiFlash üzerinden kurarsanız güncellemeler sorunsuz şekilde gelecektir, aslında son veya eski bir sürümü kurmanız fark etmiyor Stock rom ve TWRP kurulu olmadığı sürece güncelleme gelir.

Oyla:

yasinakdag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
redmi 5 plu
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kilitlemenize gerek yok hangi açıdan güvenlik sorunu olacağını düşünüyorsunuz ki ?

Evet son sürümü MiFlash üzerinden kurarsanız güncellemeler sorunsuz şekilde gelecektir, aslında son veya eski bir sürümü kurmanız fark etmiyor Stock rom ve TWRP kurulu olmadığı sürece güncelleme gelir.
yani ne bileyim hocam tam bende bilmiyorum aslında ama kafamdaki karsııklıgı hallettiniz. yardımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek