Yardım beta rom yükleme

lee-shore

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cumhur
Cihazım
mi band 3
Konular
6
Arkadaşlar merhaba,
Bende note 6 pro ile aranıza katıldım. Beta rom yüklemek istiyorum ama bu konuda bir bilgim yok. Beta roma nasıl geçebilirim ? daha sonra tekrar stabil roma geçiş yapılabilir mi?

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Arkadaşlar merhaba,
Bende note 6 pro ile aranıza katıldım. Beta rom yüklemek istiyorum ama bu konuda bir bilgim yok. Beta roma nasıl geçebilirim ? daha sonra tekrar stabil roma geçiş yapılabilir mi?

Hayırlı olsun telefonunuz. Telefonunuza ait konuları okumakla başlayabilirsiniz Yes~~

Redmi Note 6 Pro

Oyla:

lee-shore

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cumhur
Cihazım
mi band 3
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyla ilgili bilgiye rastlamadım yada gözden kaçırdım.
Yardımcı olabilir misiniz

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kararlı romdan beta roma geçerken Beta ROM dosyasını/Güncelleme paketini indirip telefonunuza kopyalayın. Cihazım > MIUI Sürümü > Güncelleyici/Updater uygulamasına girin sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıklayın. Açılan menüden 'güncelleme paketini seç' seçenğini seçin ve indirmiş kopyalamış olduğunuz ROM dosyasını gösterin. Yükleme tamamlandığında telefonunuzu yeniden başlatın. Beta romdan karalıya geçmek isterseniz bootloader kilidini açıp mi flash ile yükleme yapmanız gerekir.

Bu benzeri sorunlarınız için Sıkça Sorulan Sorular bölümüne bir göz atabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt