Yardım Beta Rom için yardımcı olabilecek var mı?

Talay35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonuma gelen son güncellemeden sonra şarj konusunda çok sıkıntı çekiyorum yaklaşık iki ay falan bekledim belki yeni bir güncelleme ile düzelir diye ama sanırım olmayacak global beta roma geçmek istiyorum Mi 6 Global beta rom kullanan arkadaşlar varsa pil performansı nasıl olduğunu ve nasıl beta roma geçiş yapabileceğim hakkında yardımcı olabilir mi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Şahsen beta sürümü tavsiye etmem... Haftalık olarak telefonu berbat ediyor gelen güncellemeler... Rom atmayı biliyorsan (ben bilmiyorum) stabil bir roma geç ve güncellemeleri kapat derim... :?

Ayrıca, "güncelleme pişmanlıktır, yapmayın yaptırmayın" (Kamu Spotu) rock~~

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Beta roma geçmek istiyorsanız beta rom dosyasını indirip güncelleyici uygulamasında yer alan güncelleme paketini seç seçeneği ile yükleyebilirsiniz fakat kararlıya dönmek isterseniz bootloader kilidinizi açmanız gerekir. Dolayısıyla öncelikli tavsiyem bootloader kilidinizi açmanız yönünde olacak.

Oyla:

EzelEcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Emin
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Beta roma geçmek istiyorsanız beta rom dosyasını indirip güncelleyici uygulamasında yer alan güncelleme paketini seç seçeneği ile yükleyebilirsiniz fakat kararlıya dönmek isterseniz bootloader kilidinizi açmanız gerekir. Dolayısıyla öncelikli tavsiyem bootloader kilidinizi açmanız yönünde olacak.
Android sürümü aynı ise kararlı sürüme dönmek için bootloader kilidinin açılmasına gerek yoktur. Yine güncelleyici üzerinden kararlı paket seçilerek kararlı sürüme dönülebilir. Fakat android sürümü farklıysa, aynı yöntemle kararlıya dönmek mümkünmü bilmiyorum.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Android sürümü aynı ise kararlı sürüme dönmek için bootloader kilidinin açılmasına gerek yoktur. Yine güncelleyici üzerinden kararlı paket seçilerek kararlı sürüme dönülebilir. Fakat android sürümü farklıysa, aynı yöntemle kararlıya dönmek mümkünmü bilmiyorum.

Android sürümü farklı ise güncelleyici uygulaması ile geçiş hiç romda yapılamaz.

Güncelleyici uygulaması ile geçiş yapılabilmesi için birden fazla kriter var ve Android sürümünün aynı olması bunlardan sadece bir tanesi. Sıkça Sorulan Sorular bölümünü dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Oyla:

EzelEcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Emin
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Android sürümü farklı ise güncelleyici uygulaması ile geçiş hiç romda yapılamaz.

Güncelleyici uygulaması ile geçiş yapılabilmesi için birden fazla kriter var ve Android sürümünün aynı olması bunlardan sadece bir tanesi. Sıkça Sorulan Sorular bölümünü dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.
Şöyle ifade edeyim bu cihaz için geçebilirsiniz.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Şöyle ifade edeyim bu cihaz için geçebilirsiniz.
Hayır, kararlı sürüm betadan eski olduğu için geçemezsiniz. Alacağınız hata da bu şekilde olacaktır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Belki bu kararlı roma farklı ve daha eski bir beta sürümünden geçen birine denk gelmişsinizdir...

Oyla:

EzelEcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Emin
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Hayır, kararlı sürüm betadan eski olduğu için geçemezsiniz. Alacağınız hata da bu şekilde olacaktır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Belki bu kararlı roma farklı ve daha eski bir beta sürümünden geçen birine denk gelmişsinizdir...
Pardon egoma yenik düşerek söylediğim kısmen yanlış olan şeyin, gereksizce arkasında durmaya devam etmişim.

Oyla:
Üst Alt