Bir kaç hafta bu sayfa bakımdaydı her şeyi sıfırlayıp tek tek eklediler telefonları.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Burda benim telefonum yok neden Telefon Mi note 3.
TeşekkürlerBir kaç hafta bu sayfa bakımdaydı her şeyi sıfırlayıp tek tek eklediler telefonları.
Normalde tüm modeller var ama bazıları(sizinki dahil) henüz eklenmemiş.
Ne zaman eklenir belli değil hocam.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederimTeşekkürler
Yazdığım maile cevap vermişler, bu ürün sizin değil mi neden sitenizde yok diye sormuştum, bazı ürünleri bölgelere özel olarak ürettiklerinden bahsediyor o yüzden global sitede satışlarını yapmıyorlarmış ama garanti veriyorlarmış, özet geçtim SS yi eklerim, ayrıca yeni android sürümü gelecek mi diye sordum onun cevabı gelmedi henüz.Bir kaç hafta bu sayfa bakımdaydı her şeyi sıfırlayıp tek tek eklediler telefonları.
Normalde tüm modeller var ama bazıları(sizinki dahil) henüz eklenmemiş.
Ne zaman eklenir belli değil hocam.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link verir misiniz ? ben globale bakıyorum görünmüyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazların hepsi mevcut arkadaşlar.
Sadece MIUI 10 altyapısını kullanan cihazların Download sayfasında görünmesinden dolayı böyle.
Devices Sayfasına girip cihazlarınıza ait konuyu bularak En son paylaşılan Global Stable Ve Global Beta Rom'larını bulabilirsiniz.
Link verir misiniz ? ben globale bakıyorum görünmüyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir