merhaba ben telefoncuya gittim anakart mı ne değişcekmiş ve root atılamazmıs tele dogrumuSatış - Çin Romunda Kalmış Note 8 Pro Global Rom Yüklenir
Hocalarım farklı durumlardan dolayı forumda uzun süredir yokum. Merak edenlere, soranlara teşekkürlerimi iletirim. Sağlığım yerinde. Sektör değiştirdim diyebilirim. Konunun açık durmasının bir gerekliliği yok şu anda. Bu nedenle konuyu kapatıyorum. Bu bir veda değil, telefon numaram çoğunuzda...forum.miuiturkiye.net
Cihaz IMEI atılmış ve bootloader kilidi kapatılmış muhtemelenmerhaba ben telefoncuya gittim anakart mı ne değişcekmiş ve root atılamazmıs tele dogrumu
anakart cok sacma geldı ama yarı inggilizce yari çin olduguiçin telefon çin yurtdısı redmi not 8 pro
zendex denen arkadaş bana ulaşabilirmiSatış - Çin Romunda Kalmış Note 8 Pro Global Rom Yüklenir
Hocalarım farklı durumlardan dolayı forumda uzun süredir yokum. Merak edenlere, soranlara teşekkürlerimi iletirim. Sağlığım yerinde. Sektör değiştirdim diyebilirim. Konunun açık durmasının bir gerekliliği yok şu anda. Bu nedenle konuyu kapatıyorum. Bu bir veda değil, telefon numaram çoğunuzda...forum.miuiturkiye.net
emin misiniz yaniCihaz IMEI atılmış ve bootloader kilidi kapatılmış muhtemelen
anakart değişmeden çözümü üstteki konuda linki mevcut
Cihaz IMEI atılmış ve bootloader kilidi kapatılmış muhtemelen
sorun şu telefona rom atmak istedim global resmi clean all lockta unuttum yetkiliye yazdım meğer cihaz çinmiş yetkili hesapla açtık teli sorun yarı çin yarı ingilizce olması tam olay buCihaz IMEI atılmış ve bootloader kilidi kapatılmış muhtemelen
global rom atarsam şimdi clean all da kitlenme yada açılmama sorunu olurmu anliyacağınızCihaz IMEI atılmış ve bootloader kilidi kapatılmış muhtemelen
global rom atarsam root atılabilirmi telefonaCihaz IMEI atılmış ve bootloader kilidi kapatılmış muhtemelen