Yardım Ben istemediğim halde telefonum kendine kendine mesaj atıyor yardım edin lütfen ?

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Biliyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8 128 dual gm8 dual 64 gm4 dual 16 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Buna benzer aynı sorun cihazi bul özelliğinde olmuştu suanki durum farklı fakat bu seferde Google tarafından ücretlendirme yapılıyorum hattı telefonuma taktığımda yada play Store veri sildigimde ücretlendirme oluyor numarayı biraz araştırdım Google otomatik numara doğrulama çıktı 0.46 çekilip duruyor hep nasıl emin oldum Google a ait olduğuna aynı şikayet şikayet var da vardı ücret çekilen hattimdan telefon numarası doğrulandı diye mesaj geldi bildirim aynı anda
0850 551 9902
Numara budur
Burda bir kod yaziyor) Google is verifying the phone# of this device as part of setup. Learn more: Verify your Android phone's number - Android Help

Önemli dip not format çözümü sunmayin farklı operatör farklı cihazlarda aynı sorun oluyor 3 telefonda ve farklı operatör de nasıl kapatabilirim otomatik doğrulamayi yardım edin lütfen çözemedim günlerdir :(( telefon markalarını yazdım hepsinde aynı anlayan yardım etsin operatör biz izniniz olmadan Sms gönderimi yapamayız diyorlar yurtiçi yurtdışı hatlarimda hep aynı yurt içi de aynı farklı operatör farklı telefon aynı format çözümü değil yanj

Moderatör tarafında düzenlendi:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Ayarlar > Şifreler & Güvenlik > Yetkilendirme ve iptal. Kısmına girip Xiaomi Sim etkinleştirme hizmetini kapatın.

Oyla:

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar > Şifreler & Güvenlik > Yetkilendirme ve iptal. Kısmına girip Xiaomi Sim etkinleştirme hizmetini kapatın.
Onu ben çözmüştüm 2 tane vardı bu seferde Google kesiyor
O bende zaten kapalı xiamio hesaptan çıkmıştım alındıgi için Google otomatik numara doğrulaması oluyor xiamio olmayan Telefonlarım dada oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceden bu buton çıkmıyordu galiba buldum sim etkinleştirme 1 Google 2 otomatik Sms atıyor bunu kapatsam bir daha alınmaz değilmi xiamio hesaptan da çıktım 3.4 hafta önce ücret alınıyor diye ?

Peki diğer gmail hesaplarimda nasıl kapatırım 4 tane açık var manuel neresinde giriliyor

Peki diğer gmail hesaplarimda nasıl kapatırım 4 tane açık var manuel neresinde giriliyor

Aynı kapatma diğer gmail hesapta niye çıkmıyor ?

Ekli dosyalar

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1778723681.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1778723681.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2020-06-26-11-51-52-605_com.google.android.gms.jpg
    Screenshot_2020-06-26-11-51-52-605_com.google.android.gms.jpg
    331,3 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Oyla:

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar + Google + veri ve mesajlaşma + cihaz telefon numarası sekmesine bakın burada numaranız kayıtlı ise kaldırmayı deneyin. Account üzerinden kaldırmanız gerekebilir.
Bunu zaten denemiştim tekrarlandan Otomatik olaraktan ekliyor çözümün resmini ek olarak attım diğer mailde aynı çıkmadı otomatik doğrulama kapatmak diğer mailde niye çıkmıyor onu anlamadım

Oyla:
Üst Alt