- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 24
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Biliyorum
- Telefon Modeli
- Redmi note 8 128 dual gm8 dual 64 gm4 dual 16 gb
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Buna benzer aynı sorun cihazi bul özelliğinde olmuştu suanki durum farklı fakat bu seferde Google tarafından ücretlendirme yapılıyorum hattı telefonuma taktığımda yada play Store veri sildigimde ücretlendirme oluyor numarayı biraz araştırdım Google otomatik numara doğrulama çıktı 0.46 çekilip duruyor hep nasıl emin oldum Google a ait olduğuna aynı şikayet şikayet var da vardı ücret çekilen hattimdan telefon numarası doğrulandı diye mesaj geldi bildirim aynı anda
0850 551 9902
Numara budur
Burda bir kod yaziyor) Google is verifying the phone# of this device as part of setup. Learn more: Verify your Android phone's number - Android Help
Önemli dip not format çözümü sunmayin farklı operatör farklı cihazlarda aynı sorun oluyor 3 telefonda ve farklı operatör de nasıl kapatabilirim otomatik doğrulamayi yardım edin lütfen çözemedim günlerdir
( telefon markalarını yazdım hepsinde aynı anlayan yardım etsin operatör biz izniniz olmadan Sms gönderimi yapamayız diyorlar yurtiçi yurtdışı hatlarimda hep aynı yurt içi de aynı farklı operatör farklı telefon aynı format çözümü değil yanj
0850 551 9902
Numara budur
Burda bir kod yaziyor) Google is verifying the phone# of this device as part of setup. Learn more: Verify your Android phone's number - Android Help
Önemli dip not format çözümü sunmayin farklı operatör farklı cihazlarda aynı sorun oluyor 3 telefonda ve farklı operatör de nasıl kapatabilirim otomatik doğrulamayi yardım edin lütfen çözemedim günlerdir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Moderatör tarafında düzenlendi: