Diğer Bel Kayması Tavsiye

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Arkadaşlar selam. Hep teknoloji konuştuk bu zaman kadar ama pandemi döneminde maalesef ki bel kayması ile karşı karşıyayım. 3 farklı doktora gittim ikisi özel ve profesör olmak üzere önemli hocalar bunlar. Pars kırığı (resimde mevcut) denen bir olay gelmiş başıma. Buna bağlı da bel kayması oluşmuş. Hocaların üçü de bel kaymasının çok ciddi boyutta olmadığını belirtti. Egzersiz ve ilaç tedavileri verdiler şu ana kadar. Yaklaşık 3 aydır egzersizleri düzenli bir şekilde yaptım. İlaçlarımı da aldığımda sorunsuz şekilde günlük yaşantıma devam edebiliyorum. Ama ilaç içmekten midem mahvoldu diyebilirim. İlacı bırakınca 2 gün içerisinde yeniden özellikle bacaklarımda ve kalçalarımdaki kas gruplarında ağrılar başlıyor. Ben de konu ile ilgili baya araştırma yaptım ve enjeksiyon tedavisini gördüm. Çevremde yapanlar da var. Fayda görmüşler. Son gittiğim Prof. Dr.'a "Epidural Steroid" tedavisini sordum. Yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Faydasını kesinlikle görürsün dedi. Bu arada epidural steroid enjeksiyon tek seferde belde sorunlu olan ilgili alana steril ortamda enjekte yöntemi ile yapılıyor. 6-24 ay gibi bir süre için ağrılara son veriyormuş. Ben de bu dönemde egzersizlerime devam edip bu illetten kurtulabilirim diye düşündüm. Tabi bu iş maliyetli bir olay maalesef ki. Özel hastanelerde 2000-3000 TL civarında yapılıyor. Konu ile ilgili çevresinde yaptırmış olan veya kendi deneyimlerini aktaracak veya fayda görmüş olanlar yorum yapabilirse çok sevinirim. Her şey için şimdiden çok teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim herkese.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-08-15 at 20.56.18.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-15 at 20.56.18.jpeg
    169,9 KB · Görüntüleme: 35

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Açıkçası tavsiye veremiyorum, bilgimde yok. Sadece geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum umarım eskisi gibi normal forma kavuşursunuz.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Allah şifa versin çok geçmiş olsun.Sadece şunları söyleyebilirim egzersiz ideal kiloda olmak ve olmazsa olmaz ayak sağlığı için doğru ayakkabı seçimi.

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Geçmiş olsun bende de siyatik var çok otur Mak çok yürümek her ikisinde de ağrım oluyor ilaçla biraz gece uyuyabiliyorum hani derler ya insanın neresi ağrırsa canı oradaymış fizik gördüm su terapisi gördüm birkaç ay rahat ettim sonra yine başladı inşallah bahsettiğiniz tedavi ile şifa bulursunuz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Geçmiş olsun hocam. Benimde belimde sıkıntı var gibi 10 gündür filan otobüste, sandalye de otururken belimi sürekli kıtlatma isteği geliyor rahat olamıyorum, bir şey varmış gibi. Corona dan dolayı hastaneye gitmek istemiyorum.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallaha arkadaşlar Rabbim hepimize şifalar versin. Umarım fayda sağlar.
Yüksek ihtimalle enjeksiyon tedavisi yaptıracağım sonuçlarını buradan paylaşmaya devam edeceğim.
Kalın sağlıcakla.

Üst Alt