- Adım
- Numan
- Cihazım
- Poco x3 pro ;)
- Konular
- 29
Arkadaşlar bende redmi note 8 var.İlk aldığımda MIUI 10 sürümü ile geldi daha sonra MIUI 11 güncellemesi yaptım ve şarj ile ilgili sorunlar çıkınca eski sürüme yani MIUI 10 a dönüş yaptım yalnız şöyle bir sorun var.Örneğin telefon MIUI 11 de iken 10 dakika twitter giriyorum bu arada şarj %22 den %21 e düşüyor daha sonra kapatıyorum wifi de kapatıyorum son kez de güvenliğe girip pil optimizasyonu yapıyorum açık program var mı diye yaptıktan sonra telefonun ekranını kapatıyorum.30 dk veya 1 saat geçiyor tekrar ekran kilidini açıyorum birde ne göriyim şarj %21 den %18 e düşmüş.Herhalde MIUI 11 den dedim MIUI 10 a döndüm aynı şeyi yapıyor normalde düşmemesi lazım.Zaten 10 dakkalık kullanımda %1 düşmüş ekranı kapatmışım 30 dakika sonra niye telefonu kullnmadığım halde %3 düşüyor ilginç.Googledan tut neredeyse çoğu programların senkronizasyonu kapalı.Bildirimler bile kapalı sadece aktif kullandığım Twitter, WhatsApp, Instagramın bildirimleri açık düşünün YouTube bile bildirimi kapalı.Böyle bir sorunu yşayan var mı çözümünü bulduysa yardımcı olabilir mi acil yardım