Beklemedeki şarj tüketimi

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Merhaba herkese redmi note 3 pro kullanıcısıyım sarjım günü kurtarmadıgı için geçenlerde format atıp son sürüm olan 8.5.6.0ı kurdum fakat şarj durumum çok kötü ekran süresi 4 saati görmüyor gece 3de şarjdan çıkardıgım telefon sabah 7de 92ye inmişti otomatik başlatmada sadece whatsap ve instagram açık instagramı kapattığımda da mesajlar bildirimler gelmiyo telefon günü kurtaramıyo böyle olursa değiştircem acaba bi yolu varmıdır

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu yardımcı Olacak

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
hocam custom rom yoluna gidebirsiniz multirom veya miuipro

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Rom rot olaylarından hiç anlamıyorum malesef biraz açarmısınız

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Rom rot olaylarından hiç anlamıyorum malesef biraz açarmısınız
Telefonunuzun bl kilidi açık ise twrp yükleyip rom yükleyebilirsiniz root olması gerekmiyor rom yüklemek için twrp nasıl yujleyeceginiz konusu forumda telefonunuzun olduğu bölümde bulabilirsiniz

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
4000 mAh pili olan bir cihazın pilinin ekran süresinin 4 saat olması için çok ciddi kullanım olması gerekir.

Ayrıca 4 saatte %8 de arka planda ciddi bir pil tüketen uygulama yok ise biraz zor.

Yeni veya farklı ROM yüklemenizi tecrübeli değilseniz kesinlikle tavsiye etmem. Merakınız var öğrenmek istiyorsanız ayrı.

İşimi görsün telefon, maceraya gerek yok diyorsanız en önce pili ne tüketiyor olabilir bence onu keşfetmeye çalışın. Mesela ben facebook aşırı pil tükettiği için yüklemem. Web üzerinden kontrol ederim sadece bunun gibi önlemler gerekebilir.

Ve tabii en sağlıklısı her şeye en baştan başlayıp factory data reset yapıp yani fabrika ayarlarına getirip acil gerekli uygulamalar hariç pek bir şey yüklemeden bir kontrol edin. Bilgilerinizi yedeklemeyi unutmadan tabii malum telefon tümüyle siliniyor. Kontrol ettiğinizde anormal bir durum yoksa pilin arızalı olması gibi kötü şeyler düşünülebilir. O zaman da belki farklı ROM ile son bir kontrol yapılıp şüphe giderilebilir.

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
1 hafta önce hard format attım dediginiz şekilde otomatik başlatmada instagram ve whatsap var sadece instagram yiyo olabilir önce böyle değildi fakat otomatik başlatmadan bunları çıkınca mesajlar gelmiyo uygulamaya girince geliyo sadece rom işinden anlamıyorum açıkcası çok kurcalamakta istemiyorum bana şarjı çok gitsin yeterli zaten telefonun özellikler çok üst seviye değil

Üst Alt