Yardım Bekleme modunda şarj tuketimi

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Revolution os
Telefon Modeli
Resmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Arkadaşlar resmi 5 plus telefonum var ve aslında şarj tüketiminden memnunum. Şu an bir gün bekleme ve 7 saat ekran süresi oldu, hala yüzde 35 şarjım var. Sorun şu ki, gece 8-9 saatlik uyku diliminde yüzde 10 civarı şarjım gidiyor. Bu bekleme modunda wifi ve mobil veri açık. Evim zemin kat fakat 3g ve 4g dönüşümlü olarak çekiyor. Evet arkadaşlar sorun bu, fikri olan var mı acaba?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
İlk olarak Pil ve performans menüsünden şarj tüketen uygulamalarınız hangisi onları belirleyip önlem almanız gerekli.

Oyla:

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak Pil ve performans menüsünden şarj tüketen uygulamalarınız hangisi onları belirleyip önlem almanız gerekli.
Orada ekrandan sonra android sistemi şarj tüketiyor. Yüzde 20 ye yakın oluyor

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Play Store gsam battery adında bir uygulama var. Onu indirip telefonun uyku moduna geçip geçmediğiniz kontrol edin. Yani siz kendiniz testler yapacaksınız. Bir gece uçak modunda deneyin.Sarj tüketimi nasıl diye. Eğer şarj tüketimi olmazsa demek ki telefonunuz gece sık sık veri indiriyor yani senkronizasyon yapıyor demektir. Şebeke iyi çekmiyorsa internet hızı yavaşsa, bu telefonun daha uzun süre uyanık kalacağı anlamına gelir. Telefonu uyandıran uygulamaları bulup kısıtlayacaksınız. Forumda şarj tasarrufu konularını arayıp araştırın fazlasıyla bilgi bulacağınıza inanıyorum

Oyla:
Üst Alt