Yardım Bekleme Modu Yüksek Güç Tüketimi

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
Arkadaşlar Xiaomi Mi5 Telefonumu İkinci Cihaz Olarak Aldım. Pek Fazla Kullanmıyorum. Yalnız Telefon Bekleme Süresinde Çok Fazla Şarj Gidiyor. Genelde Pil Tasarruf Modunda Kullanıyorum. Şarj %100 Olduktan Hemen Sonra Telefonumu Şarjdan Çıkarıp Uyuyorum. Sabah Bi Kalkıyorum Şarjım %93lere İnmiş Oluyor.

Artı Olarak Normel Mesai Saatleri İçerisinde de Bekleme Modunda Çok Fazla Şarj Gidiyor.

Alarm Kurduğum İçin Gece Telefonuda Kapatamıyorum

Bu Arada Arkadaşlar Çalar Saati Kurduğum Zaman Telefonu kapatınca Alarm Çalmıyor. Bir Çözümü varmı. Forumda Aradım Ama Bulamadım.

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Arkadaşlar Xiaomi Mi5 Telefonumu İkinci Cihaz Olarak Aldım. Pek Fazla Kullanmıyorum. Yalnız Telefon Bekleme Süresinde Çok Fazla Şarj Gidiyor. Genelde Pil Tasarruf Modunda Kullanıyorum. Şarj %100 Olduktan Hemen Sonra Telefonumu Şarjdan Çıkarıp Uyuyorum. Sabah Bi Kalkıyorum Şarjım %93lere İnmiş Oluyor.

Artı Olarak Normel Mesai Saatleri İçerisinde de Bekleme Modunda Çok Fazla Şarj Gidiyor.

Alarm Kurduğum İçin Gece Telefonuda Kapatamıyorum

Bu Arada Arkadaşlar Çalar Saati Kurduğum Zaman Telefonu kapatınca Alarm Çalmıyor. Bir Çözümü varmı. Forumda Aradım Ama Bulamadım.
Yüksek güç tüketimi bende de var güncelleme bekliyoruz beta android 7 geldi deneyenler o konuda gelişme olduğunu söylüyorlar

Oyla:

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek güç tüketimi bende de var güncelleme bekliyoruz beta android 7 geldi deneyenler o konuda gelişme olduğunu söylüyorlar

ben Kurmadım Henüz. Lakin Kuranlarla İle İletişime Geçtiğimde Çok Fazla Bir Beklenti İçerisinde Olmamaız gerektiğini Söylüyorlar. Sadece %1-2 Gibi Bir Rakamsal Değer Fark Ediyormuş...

Oyla:

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Forumda gelen güncellemenin konusu var orada pil süresinin iyileştiğini söylüyorlardı

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Ben 7.0 beta kullanıyorum. Açıkçası beklediğim gibi bir değişme göremedim. Zaten bunu sıkıntıdan dolayı güncelleyim geçer belki dedim ancak maalesef pek bir fark yok.

Oyla:

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda gelen güncellemenin konusu var orada pil süresinin iyileştiğini söylüyorlardı
İnceledim Ama Pek Bi fark Yok. Abi S7 Edge Var Bende Onuda Aynı Anda Alıyorum Şarjdan S7 Edge Sabaha Kadar %1 Giderken Xiaomi Mi5 Neden %91 Seviyelerine Kadar DÜşüyor...

Oyla:

Asment

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
3
cihaz donanımsal olarak bi sorunu yoksa (Ana kart pil sömürgesi şarj soketiyle alakalı) güncellemeler de pek faydalı olmuyor bu aralar benimde son sürümde lakin ilk aldığıma göre pili aşırı tüketiyor nedense. Umarım ilerdeki güncellemelerde bunu düzeltirler

Oyla:

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
İnceledim Ama Pek Bi fark Yok. Abi S7 Edge Var Bende Onuda Aynı Anda Alıyorum Şarjdan S7 Edge Sabaha Kadar %1 Giderken Xiaomi Mi5 Neden %91 Seviyelerine Kadar DÜşüyor...
Haklısın güncelleme beklemekten ya da başka romlar denemekten başka çaremiz yok maalesef

Oyla:
Üst Alt