Yardım Beinsport

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Sevgili hazirunlar önceden maç özetlerini sıkıntısız izlerdim şimdi siyah ekrana bakıyorum ses var görüntü yok. Geçenlerde biri bununla ilgili birşeyler yazmış idi baktım izin verdim herşeye gene olmadı ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler selametle

Pmb17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Mi6 cihazinda oluyor galiba sıkıntı bende de aynı sorun var beinsportda denemedim başka uugulamadan örneğin facebooktan YouTube'a yonlendirince oluyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sevgili hazirunlar önceden maç özetlerini sıkıntısız izlerdim şimdi siyah ekrana bakıyorum ses var görüntü yok. Geçenlerde biri bununla ilgili birşeyler yazmış idi baktım izin verdim herşeye gene olmadı ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler selametle

Reklam engelleyici kullanıyor musunuz hocam?

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Reklam engelleyiciden dolayı büyük ihtimalle cantara çok güzel yerden yakalamış.
Bilgisayarda bile reklam engelleyici yüzünden izlenmiyor . Devre dışı bırakıp denemeni şiddetle tavsiye ederim.

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reklam engelleyiciden dolayı büyük ihtimalle cantara çok güzel yerden yakalamış.
Bilgisayarda bile reklam engelleyici yüzünden izlenmiyor . Devre dışı bırakıp denemeni şiddetle tavsiye ederim.

Hocam zorla durdur dedim veriyide temizledim teli aç kapa yaptım gene olmadı selametle

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam zorla durdur dedim veriyide temizledim teli aç kapa yaptım gene olmadı selametle

Çalışır mı emin değilim fakat Adaway içerisinde yer alan beyaz listeye beinsports ekleyip bir deneyin hocam. Olmazsa adaway'i uygulaması içerisinden etkisizleştirip telefonu yeniden başlatmayı bir deneyin bence.

Ancak Skorpi hocam kendisinde reklam engelleyici olmasına rağmen sorunsuz kullandığını bildirdi. Belki de ben tamamen yanılıyorumdur ve sorunun nedeni farklıdır...

Oyla:

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Miuipro 8.3.29'da bende de ses var görüntü yok. Reklam engelleyici de kullanmıyorum. Kesinlikle rom ile alakalı.

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miuipro 8.3.29'da bende de ses var görüntü yok. Reklam engelleyici de kullanmıyorum. Kesinlikle rom ile alakalı.

8-3-29. Da izliyordum son sürümde gitti benimki elbet 8-4-20 de gelir geri :D selametle hocam

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16

Hocam sen reklam engelleyicisi için program kullanmıyorsun, ama Miuipro romlarda reklam engelleyicisi var. Hosts dosyası üzerinden yapıyorlar.
Hatanın sebebi reklam engelleyicisi ise, system/etc/hosts dosyasını silip deneyin, sorun düzelecektir....

Oyla:
Üst Alt