Çözüldü Bazı Yerler 60HZ Gözüküyor.

broqee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Band 3
Konular
14
Herkese merhabalar, yenilerde Poco x3 Pro satın aldım. Telefonu kullanırken fark ettim ki bazen kontrol paneli (bildirim paneli) , telefon ayarlarında 120HZ ayarlı olmasına rağmen 60HZ gibi gözüküyor. Youtube gibi uygulamalarda da aynı problem var. Chrome kullanırken de bazı yerlerde(resim, video bulunan) 60HZ gibi gözüküyor. Uygulamalarda öyle gözükmesi yine bir sorun olsa da benim için büyük bir sorun değil fakat kontrol panelinin 60HZ gözükmesi bazen gözüme çok batıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? yazılımsal mıdır benim telefonumda mı var?

Not :Kontrol paneli sorunu bazen düzeliyor fakat uygulamalarda hep var.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Uygulamalar 120 hz e uyumlu olmazsa çalışmaz bende poco x3 pro kullanıyorum 120 hz modu adaptiftir eğer bir uygulama desteklemiyorsa otomatik olarak ekranın hz değerini düşürür sizin kontrol paneli sıkıntınız 120 hz bir şeyi izlerken kontrol panalini açınca 60 a düşüyor o yüzden gözünüze garip geliyor.

broqee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Band 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamalar 120 hz e uyumlu olmazsa çalışmaz bende poco x3 pro kullanıyorum 120 hz modu adaptiftir eğer bir uygulama desteklemiyorsa otomatik olarak ekranın hz değerini düşürür sizin kontrol paneli sıkıntınız 120 hz bir şeyi izlerken kontrol panalini açınca 60 a düşüyor o yüzden gözünüze garip geliyor.
Cevabınız için teşekkürler fakat ana ekranda dururken de kontrol paneli 60HZ gibi tepki veriyor.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Cevabınız için teşekkürler fakat ana ekranda dururken de kontrol paneli 60HZ gibi tepki veriyor.
Bundan sonrası miui ın optimizasyonu ile alakalı yakında xiaomi eu roma geçeceğim eğer bu olay çözülürse sizi haberdar ederim

Not: şuan test ettim ana ekranda sıkıntı olmuyor güç tasarufu açık kalmış olabilirmi?
Poco x3 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bundan sonrası miui ın optimizasyonu ile alakalı yakında xiaomi eu roma geçeceğim eğer bu olay çözülürse sizi haberdar ederim

Not: şuan test ettim ana ekranda sıkıntı olmuyor güç tasarufu açık kalmış olabilirmi?
Hala geçmediniz mi :D

broqee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Band 3
Konular
14

haber verirseniz iyi olur. Güç tasarrufu açık değil bu sorun arada oluyor arada gidiyor anlam veremedim.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
haber verirseniz iyi olur. Güç tasarrufu açık değil bu sorun arada oluyor arada gidiyor anlam veremedim.
Eğer konuyu hatırlarsam yazacağım merak etmeyin

broqee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Band 3
Konular
14
Eğer konuyu hatırlarsam yazacağım merak etmeyin

Telefonu kapatıp açtım 20 saniyeliğine düzeldi ve tekrar eski haline döndü 😄 muhtemelen bir bug olduğunu düşünüyorum.

Üst Alt