Çözüldü bazı uygulamaların internet problemi

machinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
merhaba. dün gece 11 kararlıya güncelledim telefonu fakat bazı uygulamalarda internet problemi yaşamaya başladım. twitter tiktok ve papara uygulamalarında internet problemleri var ornegin twitter twitler yuklenmiyor. tiktok videolar yuklenmiyor papara giris ag hatasi veriyor fakat youtube instagram ve diger uygulamalar sorunsuz çalışıyor.
sorun yaşadığım uygulamaların sitelerine aynı ağ ile web'den girebiliyorum yani internette sorun gözükmüyor.
ve daha önce böyle bir problem yaşamadım güncellemenin hemen ardından oluştu bu sorun

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
merhaba. dün gece 11 kararlıya güncelledim telefonu fakat bazı uygulamalarda internet problemi yaşamaya başladım. twitter tiktok ve papara uygulamalarında internet problemleri var ornegin twitter twitler yuklenmiyor. tiktok videolar yuklenmiyor papara giris ag hatasi veriyor fakat youtube instagram ve diger uygulamalar sorunsuz çalışıyor.
sorun yaşadığım uygulamaların sitelerine aynı ağ ile web'den girebiliyorum yani internette sorun gözükmüyor.
ve daha önce böyle bir problem yaşamadım güncellemenin hemen ardından oluştu bu sorun
Cihazın BL kilidi açık mı, cihazda hangi rom yüklü, daha öncesinde yazılımsal bir müdahalede bulundunuz mu, sürüm yükselttikten sonra uygulamaları silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?

machinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama izinleri mevcut mu ?
tüm izinleri açtım sorun devam ediyor.
Cihazın BL kilidi açık mı, cihazda hangi rom yüklü, daha öncesinde yazılımsal bir müdahalede bulundunuz mu, sürüm yükselttikten sonra uygulamaları silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?
Hocam herhangi bir müdahalede bulunmadım. kilit açık değil,room yüklemedim global gelen güncellemeyi yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekleme
: 4.5g ile bağlandım.bağlantı problemi olan uygulamalar sorunsuz çalıştı. fakat wifi ağına geçince yine twitter vs çalışmadı, diğerleri çalıştı. wifi ayarlarında bir problem var heralde.
en iyisi hard reset denemek

Ekli dosyalar

• IMG_20200828_123816.jpg
    IMG_20200828_123816.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

machinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun internetteymiş. Modem arayüzünden mtu değerini 1453 yapınca tüm sorunlar düzeldi. Bu arada RN7 çok iyi telefon 7 aydır kullanıyorum woawww

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorun internetteymiş. Modem arayüzünden mtu değerini 1453 yapınca tüm sorunlar düzeldi. Bu arada RN7 çok iyi telefon 7 aydır kullanıyorum woawww
Sorunun düzelmiş olması sevindirici hocam :)

Üst Alt