Yardım Bazı uygulamalardan bildirim alamıyorum

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Greenifyi kaldirdim, fakat hala cogu programdan bildirim alamiyorum. Ram temizledikden sonra dahi bildirim gelen programlar : snapchat, tapatalk, scorp, whatsapp, haritalar(uygulama trafigin yogun oldugu saatler bolgende trafik yogun diyor), instagram(kısmen).

Bir numarali en önemli program olan okul programimdan hicbir sekilde bildirim alamiyorum. Normalde x hocasi sisteme not ekledi bildirimi almam gerekiyor ama gelmiyor. Nasil cozebilirim bu sorunu, android uygulamasinda sıkıntı yok, iphone da da cok stabil calisiyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Greenifyi kaldirdim, fakat hala cogu programdan bildirim alamiyorum. Ram temizledikden sonra dahi bildirim gelen programlar : snapchat, tapatalk, scorp, whatsapp, haritalar(uygulama trafigin yogun oldugu saatler bolgende trafik yogun diyor), instagram(kısmen).

Bir numarali en önemli program olan okul programimdan hicbir sekilde bildirim alamiyorum. Normalde x hocasi sisteme not ekledi bildirimi almam gerekiyor ama gelmiyor. Nasil cozebilirim bu sorunu, android uygulamasinda sıkıntı yok, iphone da da cok stabil calisiyor.

ayarlar ızınler ordan uygulamayı sec otomatık calısamsı ıcın .

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar bugun bildirim aldim uygulamadan, x dersine ait notunuz diye bildirim geldi.. fakat ben programi arkaplanda kilitlemistim, yani son uygulamalar tusuna bastigimizda karsimiza cikan ekranda simgeyi asagi surukledim ve kilitledim. Sanirim bu surekli arka planda calissin demek. Peki bunu yapmak zorunda miyim uygulamadsn bildirim almak icin, otomatik baslatmada zaten secili uygulama neden sadece bu sekilde aldim bildirim?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaslar bugun bildirim aldim uygulamadan, x dersine ait notunuz diye bildirim geldi.. fakat ben programi arkaplanda kilitlemistim, yani son uygulamalar tusuna bastigimizda karsimiza cikan ekranda simgeyi asagi surukledim ve kilitledim. Sanirim bu surekli arka planda calissin demek. Peki bunu yapmak zorunda miyim uygulamadsn bildirim almak icin, otomatik baslatmada zaten secili uygulama neden sadece bu sekilde aldim bildirim?

yazılımsal bi durum uygulama arka planda çalışınca bildirim geliyor.Dün arkadaş bana whatsapp'dan mesaj atmış bugün uygumayı açınca mesaj geliyor:) bazı uygulamarın düzeltilmesi gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt