Yardım Baz istasyonu

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom Mıuı 10.3.6
Telefon Modeli
Redmi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar
Mobilde internet yetmediği için 4G yi kapattım ve 3G ye aldım.İlk zamanlarda iyiydi fakat sonrasında speedtest te kontrol ettiğimde baz istasyonu olarak TT Antalya ya bağlandığını gördüm .Önceden TT Adana ya bağlınyordu fakat şimdi hızı cidden 30 ile 40 kybts arasında ve videolar zar zor yükleniyor.Bu sinir bozucu.Mersin de oturuyorum. Ve sorum şu istediğim baz istasyonunu seçebilir miyim?(önerebileceğiniz her şeyi (rootlu veya rootsuz ), varsa kullandığınız yöntemleri söylerseniz sevinirim)

Son düzenleme:

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
72
Merhabalar
Mobilde internet yetmediği için 4G yi kapattım ve 3G ye aldım.İlk zamanlarda iyiydi fakat sonrasında speedtest te kontrol ettiğimde baz istasyonu olarak TT Antalya ya bağlandığını gördüm .Önceden TT Adana ya bağlınyordu fakat şimdi hızı cidden 30 ile 40 arasında ve videolar zar zor yükleniyor.Bu sinir bozucu.Mersin de oturuyorum. Ve sorum şu istediğim baz istasyonunu seçebilir miyim?(önerebileceğiniz her şeyi (rootlu veya rootsuz ), varsa kullandığınız yöntemleri söylerseniz sevinirim)
İstanbulda yaşıyorum redmi 5 plus kullanıyorum 4.5 g otomatik mobil ağlar seçili olup, 4.5G çekmediğinde kendim mobil ağlardan 4G'yi seçiyorum bir sorun olmuyor. İstersen 4.5G'yi seçerek dene. Ayarlar>Im kartlar ve mobil ağlar>Vodafone TR>Mobil ağlar>Ağları otomatik seç'i kapatıp oradan 4G'yi seçmeni öneririm kardeşim.
Umuyorum ki yardımcı olmuşumdur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbulda yaşıyorum redmi 5 plus kullanıyorum 4.5 g otomatik mobil ağlar seçili olup, 4.5G çekmediğinde kendim mobil ağlardan 4G'yi seçiyorum bir sorun olmuyor. İstersen 4.5G'yi seçerek dene. Ayarlar>Im kartlar ve mobil ağlar>Vodafone TR>Mobil ağlar>Ağları otomatik seç'i kapatıp oradan 4G'yi seçmeni öneririm kardeşim.
Umuyorum ki yardımcı olmuşumdur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Demek istediğinizi anladım fakat benim istediğim bağlantı tipini seçebilmek değil , baz istasyonunu seçebilmek , yakınımda olan TT Adana bağlanmak yerine TT Antalya ya bağlanması hem saçma hem de hızını etkiliyor.

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Speedtestte gözükenler sunucu baz istasyonu değil hocam

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Speedtestte gözükenler sunucu baz istasyonu değil hocam
Peki hocam siz 3G de kullanırken bir süre sonra mobil veri açık olduğu halde net e girmiyor.Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Peki hocam siz 3G de kullanırken bir süre sonra mobil veri açık olduğu halde net e girmiyor.Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Hayır. Fazla klişe olacak ama 4 wipe yapmayı rom değişmeyi deneyebilirsiniz.
Oturduğunuz konumla alakalıdır belkide

Oyla:
Üst Alt