Haber Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tüm yurtta uygulanan sokak kısıtlaması nedeniyle 80 milyon insanın bayramlaşma için telefonlara yönelmesi altyapısı yine çökertti. Sabah saatlerinden bu yana mobil erişimde sıkıntı var.

Geçtiğimiz yıl yaşanan İstanbul depremi sonrasında hatların kilitlenmesi nedeniyle eleştiri konusu olan ve tazminata çarptırılan telekom operatörleri Ramazan Bayramı nedeniyle de sınıfta kalmış görünüyor.

Yine çöktü

Sosyal medyada dile getirilen sayısız şikayete göre bayramın ilk günü sabah saatlerinden itibaren telekom operatörlerinde yoğunluk başladı. Operatör fark etmeden kullanıcıların sevdikleri ve akrabalarına uzun süre ulaşamadıkları dile getiriliyor.

Geçtiğimiz yıllarda bayramlarda arama yoğunlukları oluyordu ancak insanlar birbirini ziyaret ettiği için bu yoğunluk belirli bir seviyede kalıyordu. Şimdi 80 milyon insan evine kapandığı için haliyle telekom operatörlerine baskı kat kat artmış oldu.

Elbette operatörlerin bu yoğunluğu tahmin ederek tedbirini alması gerekiyordu ancak şu ana kadar baskı azaltılamamış görünüyor. Muhtemelen gün sonuna kadar erişim sorunları devam edecek gibi.

ikiekmekbimaltepe

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
418
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan kimseye ulaşamıyorum. Turkcell dayanamadı ise Türk Telekom'u düşünemiyorum. O kadar paraya fatura ödüyoruz halen duzeltmediler şu çökme sorununu
Bendede öyle hocam konuşurken bile yarıda kesiliyor.

sinan.k

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
MI Max 3
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
0
Türk telekom kullanıyorum. Bazı numaraları arama yapıyor. Bazılarında ise çalmadan direk kapanıyor.

psdjzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Psdjzk
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
11
anlamıyorum. vodefone kullanıyorum ne depremde bir sorun yaşadım ne de dün... o yüzden bir şey diyemeyeceğim...

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Gelsin para cezacıkları, temiz...
Cezayı kesiyorlar ama firmalar kendini geliştirmeye yine de. Onun yerine yeni daha pahalı tarifeler çıkarıp esk ucuz tarifeyi kapatıryorlar. Ceza verilekecse en büyük ceza turkcelle verilmeli. En pahalı paketleri onlar satıyor, en çok gelir kazanan yine onlar, ama kalitede diğerlerinden farkı yok

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Kurumsal hat Turkcell kullanıyorum. Dün pek bir sorun yaşadığımı söyleyemem. Sadece birkaç aramada çevir sesi bile gelmeden hattın düştüğüne şahit oldum. Onun dışında görüntülü görüşme dahil pek bir problem yaşamadım. Görüntülü görüşmelerde ara ara görüntü kalitesinin düştüğü olsa da kopma olmadı.

Bugünde sadece bir aramada karşı tarafın sesini almakta zorlandım. Hemen ardından yaptığım denemede sorunsuzca görüşmeyi gerçekleştirebildim.

Üst Alt